Nacht van de Leeuwen

Nacht van de Leeuwen - Kuki Gallmann | Nextbestfoodprocessors.com

...halen keert zij terug naar Italië, naar de streek van haar jeugd die zo bepalend was voor haar beleving van de natuur ... Blik op Beneden-Leeuwen ... . Nacht van de leeuwen. In Nacht van de leeuwen staat de grote liefde van Kuki Gallmann voor Afrika centraal. In twee verhalen keert zij terug naar... De vertellingen van duizend-en-één nacht uit het Arabisch vertaald door Richard van Leeuwen Sjahrazaad is in het Westen het symbool geworden voor het Oosten. Nacht van de leeuwen. In Nacht van de leeuwen staat de grote liefde van Kuki Gallmann voor Afrika centraal. In twee ... PDF ePUB - Nacht van de leeuwen - DE BIBLIOTHEEK ... . Nacht van de leeuwen. In Nacht van de leeuwen staat de grote liefde van Kuki Gallmann voor Afrika centraal. In twee verhalen keert zij terug naar Italië, naar de streek van haar jeugd die zo bepalend was voor haar beleving van de natuur. Het grootste deel van de bundel speelt in Kenia en getuigt van Gallmanns ontzag voor de Afrikaanse natuur en haar respect voor de Afrikane...

INFORMATIE

AUTEUR
Kuki Gallmann
DIMENSIE
5,15 MB
BESTANDSNAAM
Nacht van de Leeuwen.pdf

OMSCHRIJVING

"Nacht van de Leeuwen" beschrijft het Afrikaanse avontuur van Kuki Gallmann. Na de tragische dood van haar man Paolo en haar zoon Emanuele, verdedigt zij samen met dochter Sveva in het hart van het Afrikaanse continent de grandioze natuur en de wilde dieren rondom haar ranch.

Wil je het boek lezen?Nacht van de Leeuwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kuki Gallmann. Lezen Nacht van de Leeuwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN