Verdriet met mayonaise

Verdriet met mayonaise - Carry Slee | Nextbestfoodprocessors.com

...f door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Verdriet met mayonaise - bibliotheek.nl ... . Boek: verdriet met mayonaise en is geschreven door Carry Slee, en is bekroond door de Nederlandse kinderjury 1992. 1.De hoofdpersonen zijn: -Leentje -Paul Leentje is een aardig meisje,maar wordt snel boos als er negatief over andere mensen wordt gepraat,of als er iets ergs is gebeurd. Voor Verdriet met mayonaise heeft ze veel gebruik gemaakt van de verhalen waar een dochter mee thuiskwam. De sfeer in de klas in het b ... Verdriet met mayonaise by Carry Slee - Goodreads ... . Voor Verdriet met mayonaise heeft ze veel gebruik gemaakt van de verhalen waar een dochter mee thuiskwam. De sfeer in de klas in het boek was precies die in de klas van de dochter. Het nare meisje Simone baseert Slee op een buurmeisje, dat haar dochters heel vervelend vonden. Verdriet met mayonaise. 1. Datum: 2. Titel: Verdriet met mayonaise. 3. Auteur: Carry Slee. 4. Genre: Drama. 5. Samenvatting. Leentje moet een cadeautje kopen voor haar vriendin, daarvoor gaat ze naar de boekhandel. Als ze de boekhandel uitloopt ziet ze haar vader in de auto met een andere vrouw zoenen. Leentje is daardoor helemaal van streek. Rood met witte stippen. Schreeuwende slaapzakken en stiekeme stropers. See you in Timboektoe. Sneeuwman, pak me dan. Spijt! (Bekroond Nederlandse Kinderjury 1997 en Jonge Jury 1998) Vals. Van opa mag het ook. Verdriet met mayonaise! (Bekroond Nederlandse Kinderjury 1992) Vriendenboekje. We zijn er bijna! Verdriet met mayonaise Auteur Carry Slee Waar speelt het zich af. Het verhaal speelt zich af in Nederland. Het verhaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Verdriet met mayonaise.pdf

OMSCHRIJVING

Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met het meerijden. Maar even later schrikt ze heel erg. Haar vader kust een vrouw, die naast hem zit, en die vrouw is niet haar moeder.

Wil je het boek lezen?Verdriet met mayonaise in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Verdriet met mayonaise Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN