Geest en kosmos

Geest en kosmos - Thomas Nagel | Nextbestfoodprocessors.com

... geeft hij aanknopingspunten voor een volledig nieuw perspectief op geest en kosmos ... Bureau ISBN - Geest en kosmos ... . Thomas Nagel gaat in Geest en kosmos: Hoe houdbaar is de neodarwinistische visie? tot de aanval over op de gevestigde natuurwetenschappelijke wereldbeschouwing. Dat wat de menselijke geest kenmerkt - bewustzijn, denken, waarden - laat zich niet reduceren, en al helemaal niet tot natuurwetten. Geest en kosmos Hoe houdbaar is de neodarwinistische visie? Over één ding zijn de meeste natuurwetenschappers het eens: het beeld dat de natuurwetenschappen van de wereld schilderen, is in essentie correct en alles wat bestaat kan in principe met hun methoden worden verklaard. Geest en Kosmos | ISBN 9789089646989 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhan ... Geest en kosmos | Amsterdam University Press ... . Geest en Kosmos | ISBN 9789089646989 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Geest en kosmos van Thomas Nagel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geest en kosmos | ISBN 9789048524044 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geest en kosmos direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Hersenen geest en kosmos dr 2 (Paperback). Hersenen geest en kosmos dr 2. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis en het paasweekend is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Geest en Kosmos bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Over één ding zijn de meeste natuurwetenschappers het eens: het beeld...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Nagel
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
Geest en kosmos.pdf

OMSCHRIJVING

Over één ding zijn de meeste natuurwetenschappers het eens: het beeld dat de natuurwetenschappen van de wereld schilderen, is in essentie correct en alles wat bestaat kan in principe met hun methoden worden verklaard. En inderdaad, de vooruitgang die met deze materialistische standaardtheorie is geboekt is indrukwekkend. Maar er zijn blinde vlekken: de menselijke geest bijvoorbeeld heeft tot nu toe geen plek in deze theorie gekregen.Thomas Nagel gaat in 'Geest en kosmos: Hoe houdbaar is de neodarwinistische visie?' tot de aanval over op de gevestigde natuurwetenschappelijke wereldbeschouwing. Dat wat de menselijke geest kenmerkt - bewustzijn, denken, waarden - laat zich niet reduceren, en al helemaal niet tot natuurwetten. Daarom blijft een theorie die dit alles niet kan verklaren noodzakelijkerwijs onvolledig en is zelfs met tamelijk grote zekerheid fout. Met subtiele filosofische argumenten laat Nagel zien, waar en waarom het reductionistische materialisme te kort schiet, en geeft hij aanknopingspunten voor een volledig nieuw perspectief op geest en kosmos. Het is even gewaagd als indrukwekkend. Filosofie zoals filosofie bedoeld is."Nagel gebruikt krachtige argumenten en wat hij voorstelt is gewaagd, intrigerend en origineel."The Philosophical Quaterly"Een scherp en helder beargumenteerde stellingname tegenover het hedendaagse natuurwetenschappelijke wereldbeeld."The Wall Street Journal"Een dapper, tegendraads boek."The New York Times-Thomas Nagel is universiteitshoogleraar voor filosofie en rechtswetenschap aan de New York University en lid van de Amerikaanse Academie van Wetenschappen. Hij schreef meerdere boeken waaronder 'The Possibility of Altruism' en 'The View from Nowhere'.

Wil je het boek lezen?Geest en kosmos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Nagel. Lezen Geest en kosmos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN