Groot Nieuws Bijbel

Groot Nieuws Bijbel - Nederlands Bijbelgenootschap | Nextbestfoodprocessors.com

...op 1008 ... Groot Nieuws. Mooie liederen en een meditatie op NPO Radio 5 met Andries Knevel ... Groot Nieuws Bijbel in Engels - Nederlands-Engels Woordenboek ... . Lees verder Eerst Dit. Dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB voor thuis of onderweg met 7 minuten bijbellezing en overdenking. Lees verder De Bijbel Open. Wekelijks verzorgt ds. Arie van der Veer in de rubriek De Bijbel Open uitgebreide bijbelstudies. Lees verder Groot Nieuws Bijbel. Type product: Bijbel. Deze editie bevat het Oude en het Nieuwe Testament in een eigentijdse vertaling. Inclusief 15 mooie aardrijkskundige kaarten in kleur die aansluiten op de beschreven peri ... De Bijbel Door - Groot Nieuws Radio ... . Inclusief 15 mooie aardrijkskundige kaarten in kleur die aansluiten op de beschreven periodes uit de Bijbel. In favorieten Toevoegen om te vergelijken. € 27,50. Op voorraad. Groot Nieuws Bijbel. Contact; Sitemap | Telefonisch bestellen? Bel ons op: 0297-237171; Mijn Wensenlijst. Verlanglijst - ... Onderwerp Groot Nieuws Bijbel . De Groot Nieuws Bijbel is een Bijbelvertaling in de omgangstaal welke in 1983 werd uitgegeven door een samenwerkingsverband van het Nederlands Bijbelgenootschap en de Katholieke Bijbelstichting. Goed nieuws! Wat is het evangelie? God is de eeuwige, de onveranderlijke God. De enige God Die leven in Zichzelf heeft. Hij is de ´Ik ben Die Ik ben´- Hij is en blijft onveranderlijk Dezelfde, helemaal los van de vraag wat er hier op aarde of in het heelal gebeurt. God staat boven de natuurwetten,+ Read More...

INFORMATIE

AUTEUR
Nederlands Bijbelgenootschap
DIMENSIE
11,63 MB
BESTANDSNAAM
Groot Nieuws Bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

De Groot Nieuws Bijbel is een bijbelvertaling in hedendaags Nederlands, vooral bedoeld voor de niet-kerkelijke lezer. De heldere taal maakt de vertaling voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk. Ook is de Groot Nieuws Bijbel zeer geschikt om uit voor te lezen.

Wil je het boek lezen?Groot Nieuws Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nederlands Bijbelgenootschap. Lezen Groot Nieuws Bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN