Onderwereld-P.R.

Onderwereld-P.R. - Bart Middelburg | Nextbestfoodprocessors.com

... te voorkomen of te ontmoedigen, en om andere publicaties juist te bevorderen of te regisseren ... Op de loop met verdachte kennis - NRC ... . Zo omschrijft misdaadverslaggever Bart Middelburg in Onderwereld-p.r. de definitie voor dit fenomeen dat in 1996 nog door de commissie-Van Traa in de IRT-affaire werd ontkend. Onderwereld-P.R. is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Onderwereld-P.R. PDF te downloaden op onze website 3dayslimburg.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Onderwereld-P.R. Tin Toeval in de onderwereld. In ... Onderwereld - p.r - Bart Middelburg - (ISBN: 9789020400205 ... ... .be Er zijn ook andere boeken van de auteur Onderwereld-P.R. Tin Toeval in de onderwereld. In Amsterdam lopen overal jongens en meisjes rond met wagentjes. Daarin rammelen flessen Superkook: het nieuwste wondermiddel waardoor je vlugger ouder en groter wordt. Tins vriendje Job voelt er wel wat voor, hij wil dat spul wel eens proberen. Maar Tin, die weliswaar altijd voor een geintje te vinden is, is niet op haar achterhoofd gevallen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Middelburg, Bart - ONDERWERELD -P.R. Nederlands : Uitgever: 2002, L.J. Veen, 9789020400205. *Hoe misdaad de media manipuleert In Onderwereld-p.r. beschrijft Parool-verslaggever Bart Middelburg aan de hand van concrete gevallen hoe onderwereld-p.r. werkt.Soms volstaat inkapseling van journalisten, soms worden drastischer maatregelen genomen, zoals toepassing van geweld en de strategie van het kapot procederen. Schrijver: Bart Middelburg: Titel: Onderwereld-p.r. Hoe de misdaad de media manipuleert: ISBN: 9789020400205: Uitgever: L.J. Veen, 2002 (1e druk), 260 blz. In Onderwereld-p.r. beschrijft Parool-verslaggever Bart Middelburg aan de hand van concrete gevallen hoe onderwereld-p.r. werkt. Soms volstaat inkapseling van journalisten, soms worden drastischer maatregelen genomen, zoals d...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Middelburg
DIMENSIE
4,42 MB
BESTANDSNAAM
Onderwereld-P.R..pdf

OMSCHRIJVING

In het mediatijdperk zoals dat in de jaren tachtig en negentig is ontstaan, zijn ook prominente criminele netwerken en individuele misdaadondernemers aan public relations gaan doen: de media ontdekten massaal het verschijnsel georganiseerde misdaad, en de zware criminaliteit en haar spindoctors ontdekten op hun beurt dat zij de media - kranten, weekbladen, televisie en bijbehorende journalisten - op allerlei manieren ten eigen bate kunnen manipuleren, en dat mediamanipulatie soms ook pure noodzaak is. Bij dergelijke public relations moet uiteraard niet worden gedacht aan persconferenties of de presentatie van jaarcijfers, want onderwereld-p.r. wordt niet in de piste bedreven, maar in de stallen. In Onderwereld-p.r. beschrijft Parool-verslaggever Bart Middelburg aan de hand van concrete gevallen hoe onderwereld-p.r. werkt. Soms volstaat inkapseling van journalisten, soms worden drastischer maatregelen genomen, zoals de toepassing van geweld en de strategie van het kapotprocederen. Ook worden smeercampagnes gelanceerd waarbij 'tegenstanders' moeten worden zwart gemaakt en kaltgestellt, en waarbij de scheidslijn tussen onderwereld en journalistiek soms geheel verdwijnt: er zijn journalisten die er, onder de vlag van vrije nieuwsgaring, niet voor terugdeinzen documenten te vervalsen, persoonlijke vijanden in de val te lokken met verborgen apparatuur, die zware criminelen het 'beloofde eindresultaat' leveren en het 'verklaringencircuit' aanwenden als zij glashard gelogen verklaringen nodig hebben.Bart Middelburg schreef eerder onder andere de bestsellers De dominee. Opkomst en ondergang van mafiabaas Klaas Bruinsma en De operatie Delta. Hoe de drugsmafia het IRT opblies (i.s.m. Kurt van Es). Van De Godmother zijn sinds de verschijning in 2000 meer dan 40.000 exemplaren verkocht. Momenteel wordt gewerkt aan de verfilming van het boek De dominee.

Wil je het boek lezen?Onderwereld-P.R. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Middelburg. Lezen Onderwereld-P.R. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN