100% Timboektoe

100% Timboektoe - Carry Slee | Nextbestfoodprocessors.com

...stemming voor het gebruik van cookies. 100% Timboektoe (Hardcover) ... 100% Timboektoe eBook door Carry Slee - 9789049926311 ... ... . De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld is gestolen. Het moet wel een bekende geweest zijn.... 100 % Timboektoe is het tweede boek uit de Timboektoe-serie. Ik denk, dat als je het eerste deel ( see you in Timboektoe) niet gelezen zou hebben, je dit toch een leuk boek zal vinden, omdat ze veel dingen vertellen over het eerste boek tijdens het verhaal. 100% betekend: in het verhaal heeft Romeo een camera gekocht met ... - Carry Slee "100% Timboektoe" / Hier en nu / Genres ... ... . 100% betekend: in het verhaal heeft Romeo een camera gekocht met die camera maken ze een film. De film die gemaakt wordt heet 100% Timboektoe, en de camping heet Timboektoe. Samenvatting: Isa is zo blij wanneer al haar vrienden naar Timboektoe zijn gekomen, en ze hebben gister een super feest gegeven. Boekverslag Nederlands 100% Timboektoe door Carry Slee door een scholier | 2e klas vmbo | 21 januari 2005 6,1. Toon 27 verslagen. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
100% Timboektoe.pdf

OMSCHRIJVING

De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld is gestolen. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken behoorlijk als Romeo met een gloednieuwe camera aankomt. Kars beschuldigt hem van diefstal en de spanning loopt hoog op.Als Isa's vriendje met een ander zoent, is voor Isa de vakantie echt verpest. Om hem terug te pakken probeert ze de knappe Kylian te versieren. Maar hij gaat er totaal niet op in. Wat zit erachter?

Wil je het boek lezen?100% Timboektoe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen 100% Timboektoe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN