Die Rotschool Met Die Fijne Klas

Die Rotschool Met Die Fijne Klas - Jacques Vriens | Nextbestfoodprocessors.com

...pels gaan doen, maar dan doen ze iets heel bijzonders Inleiding Ik ga het met jullie hebben over: • De schrijver Het boek Die rotschool met die fijne klas, geschreven door Jacques Vriens, koopt u bij Boeken ... Die Rotschool Met Die Fijne Klas PDF Download | BANK72 PDF ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Die rotschool met die fijne klas Jacques Vriens Meester Brinkman geeft les in groep 7. De directeur van de school, meester Wijnen, vind het geen goede manier lesgeven van meester Brinkman. Dus moet meester Brinkman aan het eind van het schooljaar weg. Boekverslag Nederlands Die rotschool met die fijne klas door Jacques Vriens door een scholier | 2e klas vmbo | 21 april 2009 6,4. Toon 7 versla ... bol.com | Die rotschool met die fijne klas, Jacques Vriens ... ... . Dus moet meester Brinkman aan het eind van het schooljaar weg. Boekverslag Nederlands Die rotschool met die fijne klas door Jacques Vriens door een scholier | 2e klas vmbo | 21 april 2009 6,4. Toon 7 verslagen. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis ... Toen mijn eerste boek uitkwam (Die rotschool met die fijne klas), waren mijn eigen kinderen nog heel klein.Het boek was nog veel te moeilijk voor hen. Daarom ben ik ook boeken gaan schrijven die ik mijn kinderen kon voorlezen. Als je zelf nog niet kunt lezen, is voorlezen hartstikke belangrijk. Toen mijn kinderen wat ouder werden, dacht ik: 'Het is leuk als ze mijn boeken kunnen lezen.' Die rotschool met die fijne klas. Uitgever Educaboek, Culemborg Verschenen 1977 ISBN 901118808X Kenmerken 30 pagina's, 30 cm, ill Aantekening Deze uitgave heeft hetzelfde volgnummer in de reeks als Strijd in sneeuw en ijs door Peter de Haas [ill. Mance Post] Uitgave in krantvorm Die rotschool met die fijne klas (Hardcover). De zevende groep is dol op meester Jan Brinkman. Maar de directeur, meester Wijnen, is het niet erg met... Die rotschool met die fijne klas. Uitgever Malmberg, Den Bosch Verschenen 2004 ISBN 9034519074 Kenmerken 179 pagina's, 19 cm Aantekening Oorspronkelijke uitgave: Bussum : Van Holkema & Warendorf, 1976 10-13 jaar met tek. van Annet Schaap Uitgegeven met een licentie van Uitgeverij Van Holkema & Warendorf, Houten Die rotschool met die fijne klas Rithika Bellapu. Loading ... HELE KLAS STRAFWERK! - Duration: ... DIY MOND KAPJE MASKER ZELF MAKEN MET LUCHTFILTER VAKJE NAAIEN ... Die rotschool met die fijne klas dateert van 1976. Deze heruitgave is de jubileumeditie waarmee Jacques Vriens als schrijver zijn 25-jarig schrijverschap...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Vriens
DIMENSIE
11,68 MB
BESTANDSNAAM
Die Rotschool Met Die Fijne Klas.pdf

OMSCHRIJVING

De zevende groep is dol op meester Jan Brinkman. Maar de directeur, meester Wijnen, is het niet erg met zijn methoden eens. Als Brinkman met zijn gammele auto mee wil doen aan een oude-autorace, stijgt de spanning ten top. Uiteindelijk wordt Brinkman zelfs met ziekteverlof gestuurd en de strenge directeur neemt zijn groep over. Maar de kinderen willen hun eigen meester terug. Hoe moeten ze dat nu aanpakken?

Wil je het boek lezen?Die Rotschool Met Die Fijne Klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Vriens. Lezen Die Rotschool Met Die Fijne Klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN