Verdriet met mayonaise

Verdriet met mayonaise - Carry Slee | Nextbestfoodprocessors.com

...t mayonaise Auteur Carry Slee Waar speelt het zich af ... Verdriet met mayonaise - bibliotheek.nl ... . Het verhaal speelt zich af in Nederland. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1991. De hoofdpersonen zijn. De hoofdpersoon is Leentje Kooi. Ze is een meisje dat best wel snel boos wordt als er over iemand negatief gesproken wordt, en als er iets vreselijks is gebeurd. En Paul. 9+ Omnibus: Verdriet met mayonaise, Bikkels en Link (Hardcover). VERDRIET MET MAYONAISE. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronac ... Verdriet met mayonaise by Carry Slee - Goodreads ... . Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Verdriet met mayonaise. ISBN: 9789049920906 | NUR: 283 | Verschenen: 01-01-1991 | Prijs: € 10.95 | Leeftijd: 9+ | Download de cover. Leentje ziet haar vader een vrouw kussen en die vrouw is niet haar moeder. Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met ... Verdriet met mayonaise book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Leentje sluit vriendschap met de nieuwe jongen in de klas die... Boekverslag: Verdriet met mayonaise. Gegevens over het verhaal Deze boeken heeft Carry ook geschreven Kilometers cola en knetterende ruzie. Confetti Conflict. We zijn er bijna. Geklutste geheimen met strafwerk toe. Lees „Verdriet met mayonaise" door Carry Slee verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met het meerijden. Ma... Verdriet met mayonaise 9789085196389. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Verdriet met mayonaise lees je binnen no-time uit. Het taalgebruik is makkelijk en het verhaal is behoorlijk spannend. Leentje moet beslissen of ze haar vader gaat verklikken bij haar moeder, en daar heeft ze het erg moeilijk mee. Titel: Verdriet met mayonaise Auteur: Carry Slee Pagina's: 128 ISBN: 9026911955 'Verdriet met mayonaise' is echt een boek voor de beginnende lezers. Het gaat over Leentje die haar vader met een vreemde vrouw ziet kussen als ze uit een boekwinkel komt. Titel: Verdriet met mayonaise Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Jaartal: 1991 Bladzijden: 128 Genre: school Leeftijd: 10+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met het meerijden. Maar even later schrikt ze heel erg. Haar vader kust een vrouw, die naast hem zit Verdriet met mayonaise. Door de coronacrisis en het paasweekend is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of pa...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
4,49 MB
BESTANDSNAAM
Verdriet met mayonaise.pdf

OMSCHRIJVING

Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met het meerijden. Maar even later schrikt ze heel erg. Haar vader kust een vrouw, die naast hem zit, en die vrouw is niet haar moeder.

Wil je het boek lezen?Verdriet met mayonaise in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Verdriet met mayonaise Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN