Tijd voor een boek - Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4

Tijd voor een boek - Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4 - Walter Oliviers | Nextbestfoodprocessors.com

...k! Er is een circus in het dorp! Lars is erg nieuwsgierig ... Circus op stelten! - Walter Oliviers | 9789044738469 ... ... . Hij wandelt tussen de woonwagens en neemt een kijkje bij de grote tent. Daar ontmoet hij Vanja, een meisje dat net zo oud is als hij. Ze stelt Lars voor aan haar vader, de baas van het circus. Lars leert ook nog de slimste geit van de wereld kennen en Baboen het ... Bestel Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4 van Walter Oliviers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Tijd voor een boek! Circus op stelten! (AVI E4) Tijd voor een boek! Er is een circus in het dorp! Lars is erg nieuwsgierig. Hij wandelt tussen de woonwagens en neemt een kijkje bi ... Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4 - Walter ... ... . Hij wandelt tussen de woonwagens en neemt een kijkje bij de grote tent. Daar ontmoet hij Vanja, een meisje dat net zo oud is als hij. Ze stelt Lars voor aan haar vader, de baas van het ci...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Oliviers
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Tijd voor een boek - Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4.pdf

OMSCHRIJVING

Tijd voor een boek!Er is een circus in het dorp!Lars is erg nieuwsgierig.Hij wandelt tussen de woonwagensen neemt een kijkje bij de grote tent.Daar ontmoet hij Vanja, een meisje dat net zo oud is als hij.Ze stelt Lars voor aan haar vader, de baas van het circus.Lars leert ook nog de slimste geit van de wereld kennenen Baboen het vrolijke aapje.Maar dan merkt Lars dat zijn rugzak verdwenen is.Wie heeft die gestolen?

Wil je het boek lezen?Tijd voor een boek - Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Oliviers. Lezen Tijd voor een boek - Tijd voor een boek! Circus op stelten AVI E4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN