Wikileaks

Wikileaks - Alexander Klopping | Nextbestfoodprocessors.com

...e, in 2006 in IJsland gestart door de organisatie Sunshine Press, beweerde in 2015 in de eerste 10 jaar 10 miljoen documenten online te hebben gepubliceerd ... Donate to WikiLeaks ... . Julian Assange, een Australische internetactivist, wordt over het algemeen beschreven als de ... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. WikiLeaks (/ ˈ w ɪ k i l iː k s /) is an international non-profit organisation that publishes news leaks and classified media provided by anonymous sources. Its website, initiated in 2006 in Iceland by the organisation Sunshine Press, claimed in 2015 to have released online 10 million documents in its first 1 ... Search WikiLeaks ... . Its website, initiated in 2006 in Iceland by the organisation Sunshine Press, claimed in 2015 to have released online 10 million documents in its first 10 years. Julian Assange, an Australian Internet activist, is generally described as ... WikiLeaks startte begin december 2010 met de lancering van 250.000 geheime berichten over contacten tussen Amerikaanse ambassades en de regering in Washington. Daarmee wil WikiLeaks aantonen dat er veel gebeurt dat mensen niet weten. Nieuwtjes over Nederland op WikiLeaks Op WikiLeaks staat niet alleen nieuws over buitenlandse zaken. Wikileaks. 3.6M likes. Official Facebook Page. WikiLeaks was founded by Sunshine Press to disseminate documents, photos and videos which have political or social sig...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Klopping
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
Wikileaks.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal over de geschiedenis van klokkenluiderssite WikiLeaks leest als een spectaculaire spionagethriller. Een ontzagwekkende hoeveelheid geheime documenten, een ondergrondse internetgrot bij Stockholm, een internetoorlog en een gescheurd condoom zijn ingrediënten voor een bizar verhaal met in de hoofdrol de Australische meesterhacker Julian Assange. Wat drijft Julian Assange? Wat wil hij met WikiLeaks? Welke geheimen heeft hij gelekt? Hoe probeert men hem daarvoor te pakken? En wat betekent WikiLeaks voor de toekomst van internet? WikiLeaks. Alles wat je niet mocht weten schetst in sneltreinvaart het verhaal tot nu toe. Op heldere en humoristische wijze verschaft het inzicht in de verbijsterende mediahype die WikiLeaks heet. Alexander Klöpping (1987) is een spraakzame nerd van de nieuwe generatie. Hij runt een succesvolle onlinegadgetwinkel, blogt over internethypes, schrijft columns over internettrends en schuift als vaste gast regelmatig aan bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Al sinds zijn achtste levensjaar begeeft hij zich in de digitale wereld en hij volgt WikiLeaks al jaren op de voet. Hij is de eerste Nederlandse auteur die een boek over WikiLeaks schrijft.

Wil je het boek lezen?Wikileaks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Klopping. Lezen Wikileaks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN