Geronimo Stilton 18 - De voetbalkampioen

Geronimo Stilton 18 - De voetbalkampioen - Geronimo Stilton | Nextbestfoodprocessors.com

...rect en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De voetbalkampioen / Met Nederlandse vla | Stilton ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geronimo Stilton. Geronimo Stilton is uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van Muizeneiland, maar hij is ook auteur van meerdere bestsellers.De boeken van Geronimo Stilton beschrijven de spannende dingen die deze bijzondere schrijversmuis samen met zijn familie en vrienden beleeft. Recensie:De voetbalkampioen - Geronimo Stilton(+8) Iedereen op Muizeneiland heeft het over voetbal want over een paar dagen wordt de grote finale gespeeld tussen FC Tornado en Voetbalclub Ratjax. Geronimo Stilton Uitgever De Wakkere Muis ISBN 978908 ... bol.com | Geronimo Stilton 18 - De voetbalkampioen ... ... . Geronimo Stilton Uitgever De Wakkere Muis ISBN 9789085920168 Bindwijze Hardback Publicatiedatum Juli 2010 Categorie Algemeen Taal Nederlandstalig Aantal Pagina's 392. ... Geronimo Stilton 18 De voetbalkampioen. Geronimo Stilton. Prijs: € 9,95: Actuele bestsellers! € 12,99 € 21,99 € 15,99 € 22,99 € 20,99 € 24,99 € 39,95 € 20,99 ... Stilton, Geronimo, Turati, Valeria (ill.) De voetbalkampioen Het begint voorspelbaar te worden. Als er ergens een rage ontstaat, probeert Stilton daarvan te profiteren: eerder was het de fantasy, nu is het voetbal. Heel Rokford is in de ban van het voetbal. Over een paar dagen wordt de belangrijke finale gespeeld tussen FC Tornado en ... De voetbalkampioen. Geronimo Stilton. Beoordeel dit boek als eerste! ... Boek 18 uit de serie Geronimo Stilton. Omschrijving. Ook al sta ik bekend als een intellectuele muis en ben ik niet wat je noemt `sportief', toch ga ik gi-ga los bij een voetbalwedstrijd. Zeker als mijn favoriete club speelt. Fnac: Deel 18, De voetbalkampioen, Geronimo Stilton, Auteur, Valeria Turati, Loes Randazzo". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Vergelijken - De Voetbalkampioen (Geronimo Stilton) (2009) ISBN: 9789054614036 - Heel Rokford was in de ban van het voetbal. Over een paar dagen zou de belangrijke finale om de Voetbalcup gespeeld worden tussen FC Tornado en Voetbalclub Ratjax. Wij,… De voetbalkampioen / Met Nederlandse vla door Stilton, Geronimo, EAN 9789059248700....

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
Geronimo Stilton 18 - De voetbalkampioen.pdf

OMSCHRIJVING

Heel Rokford was in de ban van het voetbal. Over een paar dagen zou de belangrijke finale om de Voetbalcup gespeeld worden tussen FC Tornado en Voetbalclub Ratjax. Wij, dat wil zeggen de familie Stilton, zijn natuurlijk voor Tornado, de voetbalclub van opa Wervelwind! En de kans was groot dat we zouden winnen, want wij hadden de super voetballer Johan Kuif! Maar toen belde mijn opa me midden in de nacht wakker en kreeg ik een schokkend bericht: Johan Kuif, was ontvoerd! Dit moest nog geheim blijven, maar mijn familie en ik moesten zo snel mogelijk op zoek gaan naar de dader om te zorgen dat de wedstrijd gewoon door kon gaan! Of ons dat gelukt is, lees je in dit spannende voetbalavontuur! Achterin het boek staan ook speltips en andere weetjes over voetbal.

Wil je het boek lezen?Geronimo Stilton 18 - De voetbalkampioen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Geronimo Stilton 18 - De voetbalkampioen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN