De dode opdrachtgever

De dode opdrachtgever - Gauke Andriesse | Nextbestfoodprocessors.com

...iller . 221 pagina's Eerste druk: Atlas, Amsterdam (Nederland) Privédetective Jager Havix ... De dode opdrachtgever - eBook - Walmart.com - Walmart.com ... ... Free 2-day shipping. Buy De dode opdrachtgever - eBook at Walmart.com Gauke Andriesse: De dode opdrachtgever. Van de flap: "Privédetective Jager Havix wordt door een bezorgde vader ingeschakeld om zijn dochter op te sporen. Zij is ervandoor met een van de medewerkers van zijn bedrijf, dat in zeldzame metalen handelt. Koop nu De dode opdrachtgever van Gauke Andriesse bij Boekenwereld. Veilig winkelen, best ... PDF ePUB - De Dode Opdrachtgever - DE BIBLIOTHEEK ... . Koop nu De dode opdrachtgever van Gauke Andriesse bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Gauke Andriesse De dode opdrachtgever. e-book ... Jimmink op het spoor is gekomen van een grootschalige fraude, groeien bij Havix de twijfels over de motieven van zijn opdrachtgever. Als de beste vriend van Ernst Jimmink wordt vermoord beseft Havix dat hij niet de enige is die jacht maakt op het verdwenen tweetal. DE DODE OPDRACHTGEVER 2006, Amsterdam: Atlas, 221pag., 21cm, ISBN 90-450-1414-9, 1e druk (2e druk: 2006) DE VERDWENEN SCHILDERIJEN 2006, Amsterdam: Atlas, 255pag ... De aanslagen op 11 september 2001, naar de Amerikaanse datumnotatie (maand/dag) vaak aangeduid als 9/11 (Engels: nine eleven), omvatten een viertal terroristische aanslagen die op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 door middel van gekaapte passagiersvliegtuigen in het noordoosten van de Verenigde Staten werden uitgevoerd. De Saoedi-Arabische multimiljonair Osama bin Laden en zijn ... De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van De dode opdrachtgever van Gauke Andriesse sinds november 2018. De dode opdrachtgever (Dutch Edition) eBook: Andriesse, Gauke: Amazon.de: Kindle-Shop. Zum Hauptinhalt wechseln. Prime entdecken DE Hallo! Anmelden Konto und Listen Anmelden Konto und Listen Warenrücksendungen und Bestellungen Entdecken ... 11-04-2020 - Vraag: de Provo poster : 10 maart, dag van de... lees meer. 13-08-2019 - ben in het bezit van het boekje "Vijftig Dwaasheden" van... lees meer. Plaats een bericht DeTerechteKronkel Terug naar overzicht Vorige Artikel 3 van 203 Volgende. Andriesse, Gauke: "De dode opdrachtgever". € 4, 50. Voeg toe aan winkelwagen. GAUKE ANDRIESSE - 2006 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers!...

INFORMATIE

AUTEUR
Gauke Andriesse
DIMENSIE
3,94 MB
BESTANDSNAAM
De dode opdrachtgever.pdf

OMSCHRIJVING

De Amsterdamse privédetective Havix wordt door de joodse zakenman Leimann ingehuurd om zijn opstandige dochter Ramona op te sporen. Die is verdwenen, na diefstal van een groot geldbedrag, samen met Ernst Jimmink, een van Leimann's naaste medewerkers. Het bedrijf van Leimann handelt in zeldzame mineralen, waaronder het omstreden Coltan, dat wordt gewonnen in Congo. In dat land woedt een bloedige strijd om de macht over de onmetelijke minerale rijkdommen.Havix ontdekt dat het bedrijf van Leimann in ongunstige zin wordt genoemd in diverse VN-rapportages over illegale praktijken in Congo. Als dan blijkt dat Ernst Jimmink op het spoor is gekomen van een grootschalige fraude, groeien bij Havix de twijfels over de motieven van zijn opdrachtgever.Als de beste vriend van Ernst Jimmink wordt vermoord beseft Havix dat hij niet de enige is die jacht maakt op het verdwenen tweetal. Hij volgt een spoor dat hem terugvoert naar de tijd toen de Congo de privékolonie was van de Belgische koning Leopold II. De gruwelijkheden die toen werden begaan door de Force Publique, het huurlingenleger van de koning, werpen hun schaduwen vooruit en jagen Havix op bij wat een race tegen de klok is geworden om de levens van Ernst en Ramona te redden.

Wil je het boek lezen?De dode opdrachtgever in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gauke Andriesse. Lezen De dode opdrachtgever Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN