Gilead

Gilead - Marilynne Robinson | Nextbestfoodprocessors.com

...êd, which in turn comes from gal ('heap, mound, hill') and ‛êd ('witness, testimony') ... Amerikaanse farmaceut Gilead bouwt fabriek in Nederland ... ... . WUHAN (AFN/BLOOMBERG) - De eerste resultaten van een proef met een medicijn van biotechnoloog Gilead tegen het nieuwe coronavirus worden 27 april bekendgemaakt. Voor de test wordt het middel ... De laatste beurskoers, koersdetails, historische koersen en transactieoverzicht van Gilead Sciences Gilead (Hebreeuws:גִּלְעָד) was een stad en een streek in de Hebreeuwse Bijbel.Gilead lag vanuit Israël gezien aan de overzijde van de Jordaan.De richters Jaïr en Jeft ... GILD Stock Price | Gilead Sciences Inc. Stock Quote (U.S ... ... .Gilead lag vanuit Israël gezien aan de overzijde van de Jordaan.De richters Jaïr en Jefta woonden in deze stad. Jefta werd echter verstoten omdat hij een buitenechtelijk kind was. De stad en het omliggende gebied waren bekend om haar geneeskrachtige kruiden. Raadpleeg hier de meest recente koersen, grafieken, financiële data, bedrijfsgegevens en nieuws over het aandeel Gilead Sciences Stock analysis for Gilead Sciences Inc (GILD:NASDAQ GS) including stock price, stock chart, company news, key statistics, fundamentals and company profile. Gilea...

INFORMATIE

AUTEUR
Marilynne Robinson
DIMENSIE
5,17 MB
BESTANDSNAAM
Gilead.pdf

OMSCHRIJVING

De zesenzeventigjarige predikant John Ames krijgt in 1956 te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. In deze sfeer van eindigheid besluit hij een brief te schrijven aan zijn zeven jaar oude zoon. Vanaf het platteland van Iowa vertelt hij hem over diens voorvaderen; over hoe het voelt een baby te dopen; over zijn liefde voor baseball en natuur.Gilead is een liefdesbrief aan een verloren Amerika, een roman vol wijsheid, rust, humor en warmte.

Wil je het boek lezen?Gilead in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marilynne Robinson. Lezen Gilead Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN