Godin van de jacht

Godin van de jacht - Heleen van Royen | Nextbestfoodprocessors.com

...lleerd, mogelijk een lampvoet Uitgevoerd in tin Hoogte 34 cm ... Artemis (mythologie) - Wikikids ... . Onderkant voet 25 cm Artemis, de Griekse Godin van de jacht, werd vaak begeleid door nimfen en meestal afgebeeld met honden. Diana stamt af van de Griekse godin Artemis. Artemis is een van de twaalf goden Artemis 1) Bijnaam van diana 2) Diana 3) Dochter van zeus 4) Godheid 5) Godin 6) Godin uit de griekse mythologie 7) Godin van de jacht 8) Godin van de maan 9) Griekse godheid 10) Griekse godin 11) Griekse godin van de jacht 12) Griekse naam voor Diana 13) Jachtgodin 14) Maangodin 15) Mythologisch figuur 16) Mythologische figuur H195cm B90cm D65cm /570kg Diana was de Romeinse godin van de jacht, alsook van de wilde natuur, van de geboorte, van de maan en als zodanig gelijk aan Hekate (Diana Trivia, godin van de driesprongen). Zij was de dochter van Jupiter (Zeus) en Latona (Leto) (ee ... Grote Art deco sculptuur / Diana godin van de jacht - Catawiki ... . Zij was de dochter van Jupiter (Zeus) en Latona (Leto) (een titaan), zus van Athena en tweelingzus van Apollo. Haar favoriete wapen was de pijl-en-boog. In deze groene zone, aan de Hertshoren, werd in 1995, ter gelegenheid van de uitbreiding Tollebeek Noord-West, het kunstwerk "Diana, godin van de jacht" geplaatst door het A.D. van Eckfonds. "Diana" heeft 18 jaar in Tollebeek gestaan, in de nacht van 29 op 30 augustus 2013 is het beeld van haar sokkel gerukt en ontvreemd. Godin van de jacht Artemis was een dochter van Zeus en de Titane Leto, en mogelijk de tweelingzus van Apollo. Volgens oudere tradities was ze echter de vroedvrouw van Apollo en zijn tweelingzus. Ze was waarschijnlijk een zeer oude godin, die bij de Grieken de godin van de jacht en de wilde natuur werd....

INFORMATIE

AUTEUR
Heleen van Royen
DIMENSIE
11,42 MB
BESTANDSNAAM
Godin van de jacht.pdf

OMSCHRIJVING

Diana is gelukkig met haar drie mannen: echtgenoot, minnaar en chatlover.Minder gelukkig is ze wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is - en niet weet wie de vader is. Als ze dan ook nog haar trouwring verliest, dreigt ze alles wat zeliefheeft kwijt te raken...'Een hilarische, felrealistische roman over een vrouw die opkomt voor haar recht op seksualiteit en waarin de lusten en lasten van het moderne huwelijksleven centraal staan.' Martin Ros in TROS Nieuwsshow'Een heerlijk, goed geschreven boek over een overspelige vrouw. Een echte pageturner.' Peter R. de Vries'Godin van de jacht is een boek dat je wakker houdt!' Chicklit.nl'Zeer humoristisch.' Daphne Deckers in De TelegraafHeleen van Royen debuteerde in 2000 met de bestseller De gelukkige huisvrouw,die onlangs werd verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Godin van de jacht is haar tweede roman. Haar laatste roman, De mannentester, stond wekenlang hoog in de bestsellerlijsten.

Wil je het boek lezen?Godin van de jacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heleen van Royen. Lezen Godin van de jacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN