Jellema Beheren / deel 13

Jellema Beheren / deel 13 - P.L. Wentzel | Nextbestfoodprocessors.com

...re Bouwkunde is gekoppeld aan een website met aanvullend materiaal en links:www ... Jellema Beheren - Deel 13 - Studie Bijdehand ... .jellema-online.nl. Koop Hogere Bouwkunde Jellema deel 13, Beheren van Wentzel, P. met ISBN 9789006951783. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Jellema deel 13 BeherenDruk 3, 2011Beheren belicht aspecten van beheer en onderhoud van gebouwen vanuit een praktijkgerichte invalshoek. De COMOG is hierbij een belangrijke leidraad.Website met actuele informatieJellema Hogere Bouwkunde is gekoppeld aan een we ... Samenvatting Jellema Beheren / deel 13 - Stuvia ... .Website met actuele informatieJellema Hogere Bouwkunde is gekoppeld aan een website met aanvullend materiaal en links:www.jellema-online.nl. Jellema 13 - Asset- en onderhoudsmanagement vastgoed 4e druk is een boek uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006340655 Asset- en onderhoudsmanagement vastgoed richt zich op het waarborgen van een duurzame instandhouding van vastgoed. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Jellema Beh...

INFORMATIE

AUTEUR
P.L. Wentzel
DIMENSIE
9,46 MB
BESTANDSNAAM
Jellema Beheren / deel 13.pdf

OMSCHRIJVING

Jellema deel 13 BeherenDruk 3, 2011Beheren belicht aspecten van beheer en onderhoud van gebouwen vanuit een praktijkgerichte invalshoek. De COMOG is hierbij een belangrijke leidraad.Website met actuele informatieJellema Hogere Bouwkunde is gekoppeld aan een website met aanvullend materiaal en links:www.jellema-online.nl. Wijzigingen in wet- en regelgeving en andere relevante ontwikkelingen worden hierop aangepast.* Actuele kennisbron* Praktijkgerichte methode van aanpak* Ondersteunt zelfstandig werken* Geschikt voor projectonderwijs.

Wil je het boek lezen?Jellema Beheren / deel 13 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.L. Wentzel. Lezen Jellema Beheren / deel 13 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN