365 redenen waarom ik van mezelf hou

365 redenen waarom ik van mezelf hou - Diverse auteurs | Nextbestfoodprocessors.com

...nen in twee verschillende werelden. Omdat ik jou ook een gelukkig en ... 52 redenen waarom ik van je hou | Waarom ik van je hou ... ... ... 11-feb-2018 - Deze pin is ontdekt door Evelyn Uyttendaele. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ik hou van mezelf en accepteer mezelf volkomen. Ik vind dat ik niet hoef te veranderen. Ik ben vrij van mijn eerdere relaties. Ik voel me volledig verantwoordelijk voor mijn leven . Ik ben niet op zoek naar een vervanging van mijn vader, moeder of kind. Ik ken mijn eigen kernwaarden en leef daarnaar. Ik leef een inspire ... 365 redenen waarom ik van mezelf hou van | Boek en ... ... . Ik ken mijn eigen kernwaarden en leef daarnaar. Ik leef een inspirerend leven. Ik ben ... Dat is alles. Overtuig je onderbewuste van een 'nieuwe waarheid' door het gewoon vaak tegen jezelf te zeggen. Gebruik het als mantra: ik hou van mezelf, ik hou van mezelf, ik hou van mezelf. Het klinkt gek maar het werkt. En niemand hoeft te weten dat je deze oefening doet. Je hoeft het mij niet eens te vertellen. 365 redenen waarom ik hou van jou - 5 x 7 dagboek. JournalingJane. Van shop JournalingJane. ... Redenen waarom dat ik hou van u - redenen dat we Love You - 60 redenen - hout en verlichting - aangepaste printbare Poster - verjaardag jubileum - Digital IdRatherDoodle. Van shop ... 101 redenen waarom ik van je hou. 101 liefdevolle en hartverwarmende redenen om jou te laten weten waarom jij voor mij zo bijzonder bent. 101 manieren waarop ik je wil zeggen "ik hou van jou" € 5, 95. Bestellen. Bier. 101 redenen waarom bier zo goed voor je is. 6. Maak b.v. regels: Ik zal nooit mezelf beschadigen als ik….. ( hier kan je bijvoorbeeld invullen op je werk, bij je familie). 7. Schrijf een lijst met alle redenen waarom je wil stoppen met jezelf beschadigen en bewaar het bij je voorwerp. 8. Maak een lijst met vrienden die je kan bellen als je jezelf wilt beschadigen. 9. In 365 redenen waarom ik van mezelf hou maak je voor jezelf een lijst met geheugensteuntjes van zelfontdekte kwaliteiten, vaardigheden, meningen en al het andere dat gloeit van selflove....

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
4,15 MB
BESTANDSNAAM
365 redenen waarom ik van mezelf hou.pdf

OMSCHRIJVING

Ik hou van mezelf omdat ik me geen reet aantrek van wat anderen over me denken.Ik hou van mezelf omdat ik mensen zal blijven helpen tot de dag dat ik sterf.Ik hou van mezelf omdat ik lekker zelf bepaal of ik 's avonds mijn tanden poets en me daar niet schuldig over voel. Ik hou van mezelf omdat ik mijn hond stiekem in elke modderpoel laat zwemmen, omdat-ie dat zo lekker vindt.Ik hou van mezelf omdat ik ergens vol voor ga. Of helemaal niet.Zomaar een opsomming van een aantal redenen waarom een doorsnee mens van zichzelf kan houden. Bekijk jezelf elke dag eens van een compleet objectieve kant en zie hoe awesome je zelf eigenlijk wel niet bent. Weg met die overvloedige liefde voor anderen - het tijdperk van zelfverheerlijking is aangebroken. In 365 redenen waarom ik van mezelf maak je voor jezelf een lijst met geheugensteuntjes van zelfontdekte kwaliteiten, vaardigheden, meningen en wat al niet meer die gloeien van selflove.

Wil je het boek lezen?365 redenen waarom ik van mezelf hou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen 365 redenen waarom ik van mezelf hou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN