Het jaar dat ik (2x) moeder werd

Het jaar dat ik (2x) moeder werd - Aaf Brandt Corstius | Nextbestfoodprocessors.com

... jaar dat ik (2x) moeder werd ... Het jaar dat ik (2x) moeder werd ... Jaar dat ik (2x) moeder werd (e-Book) - Aaf Brandt ... ... . Aafs hilarische visie op het moederschap Het perfecte cadeauboek voor alle (aanstaande) moeders, onmisbaar in elke luiertas Dit boek gaat nu eens niet over zwangerschap, maar over het leven erná: met baby. Aaf Brandt Corstius kreeg binnen een jaar twee kinderen en is dus een expert in het prille moederschap. Vergelijken - Het jaar dat ik (2x) moeder werd (e-Book) (Aaf Brandt Corstius) ISBN: 9789057595318 - Een prille moeder is uit zoveel verschillende hormonen en vreemde stofjes opgetrokken dat je haar bij het chemisch afval zou moeten zetten. Daarom is ze… Lees „Het jaar dat ik (2x) keer moeder werd" d ... Bureau ISBN - Het jaar dat ik (2x) keer moeder werd ... . Daarom is ze… Lees „Het jaar dat ik (2x) keer moeder werd" door Aaf Brandt Corstius verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Aafs hilarische visie op het moederschap Het perfecte cadeauboek voor alle (aanstaande) moeders, onmisbaar in elke luier... 'Het jaar dat ik (2x) moeder werd' gaat nu eens niet over zwangerschap, maar over het leven erna: met baby. Aaf Brandt Corstius kreeg binnen een jaar twee kinderen en is dus een expert in het prille moederschap. In 'Het jaar dat ik (2x) moeder werd' deelt ze op haar eigen geestige en eerlijke manier haar ervaringen. Het jaar dat ik (2x) moeder werd book. Read 22 reviews from the world's largest community for readers. Aaf Brandt Corstius is een expert in het prille mo... Aafs hilarische visie op het moederschap Het perfecte cadeauboek voor alle (aanstaande) moeders, onmisbaar in elke luiertas Dit boek gaat nu eens niet over zwangerschap, maar over het leven erná: met baby. Aaf Brandt Corstius kreeg binnen een jaar twee kinderen en is dus een expert in het prille moederschap. In Het jaar dat ik (2x) moeder werd deelt ze op haar eigen geestige en eerlijke ... Het jaar dat ik (2x) keer moeder werd. Aaf Brandt Corstius. Aafs hilarische visie op het moederschap. Het perfecte cadeauboek voor alle (aanstaande) moeders, onmisbaar in elke luiertas. Dit boek gaat nu eens niet over zwangerschap, maar over het leven erná: met baby. Flaptekst Het jaar dat ik (2x) moeder werd. Een prille moeder is uit zoveel verschillend...

INFORMATIE

AUTEUR
Aaf Brandt Corstius
DIMENSIE
9,74 MB
BESTANDSNAAM
Het jaar dat ik (2x) moeder werd.pdf

OMSCHRIJVING

Aaf Brandt Corstius is een expert in het prille moederschap.Toen haar zoon Benjamin vier maanden was,bleek Aaf alweer zwanger van zijn broertje... of zusje.Een prille moeder zou je bij het chemisch afval moetenzetten, uit zoveel verschillende hormonen en vreemde stofjes is zeopgetrokken. Daarom is ze volgens Aaf Brandt Corstius ook hetideale onderwerp voor een boek: nu eens niet over de zwangerschap,maar over het leven erná: met een baby.Daar loopt ze. Haar joggingbroek is al weken niet gewassen, haarpiekerige haar zit in een losse knot. En wat hangt daar voor haarbuik? O, het is een draagzak, met een baby erin. Een rode, verfrommeldebaby. Waar ze verliefd naar kijkt. En wazig, moe, verbaasd,paniekerig en diep gelukkig.Aaf Brandt Corstius bespreekt vele discrete (en indiscrete) moederzaken:van tepelhoed tot buikwandcorrectie, van Hema-hormoontot crèche. 'Het jaar dat ik (2x) moeder werd' is een evenvermakelijk als herkenbaar verslag van haar eerste jaar als jongemoeder.

Wil je het boek lezen?Het jaar dat ik (2x) moeder werd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aaf Brandt Corstius. Lezen Het jaar dat ik (2x) moeder werd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN