Onze man in Teheran

Onze man in Teheran - Thomas Erdbrink | Nextbestfoodprocessors.com

... seizoen werd in januari en februari 2015 uitgezonden door de VPRO en won de Zilveren Nipkowschijf voor beste Nederlandse televisieprogramma van het seizoen ... Thomas Erdbrink met 'Onze man in Teheran' | Theater de ... ... . Onze man in Teheran . Drie jaar na de eerste gelauwerde serie neemt Thomas Erdbrink de kijker weer mee door Iran, waar hij al zestien jaar woont, werkt en getrouwd is. Er is het nodige veranderd. 5 afleveringen, 15 april t/m zondag 13 mei 2018, 20.15 uur, NPO 2. Bestel dvd. De vierdelige reeks Onze man in Teheran was in januari en februari 2015 te zien bij de VPRO en werd bekeken door ruim 600.000 ki ... Onze man in Teheran gemist? Start met kijken op NPO Start ... .15 uur, NPO 2. Bestel dvd. De vierdelige reeks Onze man in Teheran was in januari en februari 2015 te zien bij de VPRO en werd bekeken door ruim 600.000 kijkers per aflevering. De waardering voor het programma was groot, zowel bij kijkers als in de media. In mei werd het vierluik bekroond met de Zilveren Nipkowschijf. De eerste van 5 nieuwe afleveringen van Onze man in Teheran. Thomas ligt van alle kanten onder vuur en er is in een paar jaar veel veranderd in Iran. Onze man in Teheran bundelt Erdbrinks mooiste, ontroerendste en meest intrigerende columns die losstaan van de waan van de dag. Hij gooit het raam open en toont een wereld die zelden in beeld komt. Met menselijke verhalen uit het hedendaagse Iran schuift hij heel wat clichés van tafel. Nieuws kijken over het land zal nooit meer hetzelfde zijn. Onze Man in Teheran heeft een leven als een computerspel, vol valkuilen en gevaren, in Iran waar alles anders lijkt dan we dachten. Erdbrink, die vloeiend Perzisch spreekt, gaat in deze serie voorbij aan de bekende clichu00e9s van bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Erdbrink
DIMENSIE
8,71 MB
BESTANDSNAAM
Onze man in Teheran.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds Thomas Erdbrink vijftien jaar geleden Leiden inruilde voor Teheran, bericht hij over het Midden-Oosten en in het bijzonder de Iraanse actualiteit. Over het nucleaire programma, ruzie met het westen, sancties en mensenrechten. Toch is het niet steeds het voorpaginanieuws dat de diepste indruk nalaat. In meer persoonlijke stukken gunt hij de lezers van de Volkskrant en nrc al een aantal jaren een unieke inkijk in de Iraanse huiskamers. Wat blijkt? Daar maken we kennis met een ander Iran. Een land waar dansen en drinken op een feest verboden is, maar 'harmonieus bewegen' met 'frisdrank' een prima 'bijeenkomst' kan opleveren. Waar zijn schoonbroer een getemde casanova is en de buurvrouw dood neervalt tijdens de fitness. Iraniërs die we van het nieuws kennen als boze baardmannen en vrouwen in het zwart die dood aan Amerika roepen, blijken in het dagelijks leven vaak ook gewone mensen. Mensen die net als iedereen een mening hebben en gewoon een rustig leven willen leiden. Onze man in Teheran bundelt Erdbrinks mooiste, ontroerendste en meest intrigerende columns die losstaan van de waan van de dag. Hij gooit het raam open en toont een wereld die zelden in beeld komt. Met menselijke verhalen uit het hedendaagse Iran schuift hij heel wat clichés van tafel. Nieuws kijken over het land zal nooit meer hetzelfde zijn. Thomas Erdbrink (1976) schrijft vanuit Iran en elders voor The New York Times. Hij werd in Nederland bekend met de prijswinnende documentaireserie Onze man in Teheran, waarvan de wekelijkse column in de Volkskrant een verlenging is. Hij is de nieuwe presentator van Zomergasten.

Wil je het boek lezen?Onze man in Teheran in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Erdbrink. Lezen Onze man in Teheran Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN