De Tora-trilogie 1 - Het huis met de blinde serre

De Tora-trilogie 1 - Het huis met de blinde serre - Herbjørg Wassmo | Nextbestfoodprocessors.com

...bruikt. Beladen met schuldgevoelens verliest het zwijgzame meisje alle contact met haar omgeving ... Het huis met de blinde serre - Herbjørg Wassmo - (ISBN ... ... . Het derde deel van de Tora-trilogie. Huidloze Hemel ISBN 9789044511345 € 12.95. koop bij Bol ... Ook als ze het huis ontvlucht, blijft Henrik haar achtervolgen: een ongewenste zwangerschap brengt Tora's moeizaam herwonnen evenwicht in ... De Tora-trilogie 1 - Het huis met de blinde serre Herbjørg Wassmo. Hardcover € 5.00. De Tora-trilogie ... Het huis met de blinde serre van Herbjørg Wassmo spe ... bol.com | Huis met de blinde serre, Herbjørg Wassmo ... ... . Hardcover € 5.00. De Tora-trilogie ... Het huis met de blinde serre van Herbjørg Wassmo speelt zich af rond 1955 en is het eerste deel van een serie, de Tora- trilogie. De andere delen zijn: De stille kamer en Huidloze hemel. Herbjørg Wassmo kreeg voor deze trilogie een hoge literaire onderscheiding in Noorwegen. 18-okt-2015 - 39/52 De gruwelijke generaal / Jozua Douglas. Grappig boek met voor volwassenen herkenbare bijzondere details. (De schroef van prinses Magarita bijvoorbeeld) 4e druk. De trilogie bestaat uit: 1. Het huis met de blinde serre. 2. De stille kamer; 3. Huidloze hemel. Fraaie semi-gebonden editie. Mooie complete set....

INFORMATIE

AUTEUR
Herbjørg Wassmo
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
De Tora-trilogie 1 - Het huis met de blinde serre.pdf

OMSCHRIJVING

In Het huis met de blinde serre woont Tora met haar moeder in een Noors vissersdorpje. Ook na de oorlog blijft het meisje voor de kleine gemeenschap "dat moffenjong'. Thuis wordt de twaalfjarige Tora door haar stiefvader Henrik seksueel misbruikt. Beladen met schuldgevoelens verliest het zwijgzame meisje alle contact met haar omgeving.

Wil je het boek lezen?De Tora-trilogie 1 - Het huis met de blinde serre in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbjørg Wassmo. Lezen De Tora-trilogie 1 - Het huis met de blinde serre Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN