Het staat in de sterren 1 - Hartenjager

Het staat in de sterren 1 - Hartenjager - Melody James | Nextbestfoodprocessors.com

...s de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze ... Het staat in de sterren 1 - Hartenjager, | 9789026142963 ... ... ... 'Hartenjager' is het eerste deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma weet niets van astrologie, maar als ze voor de schoolkrant de horoscopen moet gaan schrijven, is niemand zijn (liefdes)leven meer zeker! Vergelijken - Het staat in de sterren 1 - Hartenjager ISBN: 9789026142963 - Hartenjageris het eerste deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma weet niets van astrologie, maar als ze voor de… Hartenjager. Hartenjageris ... Hartenjager (Het staat in de sterren Book 1) eBook: James ... ... . Voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma weet niets van astrologie, maar als ze voor de… Hartenjager. Hartenjageris het eerste deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Voor meiden vanaf 10 jaar.Gemma weet niets van astrologie, maar als ze voor de schoolkrant de horoscopen moet gaan schrijven, is niemand zijn (liefdes)leven meer zeker! Gemma baalt dat juist zíj de horoscooprubriek krijgt toegewezen. Ze mag niet eens onder haar eigen naam schrijven, maar ... Beschrijving Het staat in de sterren: 1 - Hartenjager Hartenjageris het eerste deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma weet niets van astrologie, maar als ze voor de schoolkrant de horoscopen moet gaan schrijven, is niemand ... Het staat in de sterren 1 - Hartenjager | ISBN 9789026142970 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het staat in de sterren 1 - Hartenjager direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. 'Hartenja...

INFORMATIE

AUTEUR
Melody James
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
Het staat in de sterren 1 - Hartenjager.pdf

OMSCHRIJVING

'Hartenjager' is het eerste deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma weet niets van astrologie, maar als ze voor de schoolkrant de horoscopen moet gaan schrijven, is niemand zijn (liefdes)leven meer zeker! Gemma baalt dat juist zíj de horoscooprubriek krijgt toegewezen. Ze mag niet eens onder haar eigen naam schrijven, maar als 'astroloog Jessica Jupiter'. Dan krijgt Gemma een idee: als ze de horoscopen nu eens gebruikt om haar vriendinnen te helpen in de liefde? Te beginnen met haar verlegen BFF, die niets tegen haar geheime liefde durft te zeggen. Dat gaat Gemma, uhh… Jessica Jupiter veranderen!

Wil je het boek lezen?Het staat in de sterren 1 - Hartenjager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melody James. Lezen Het staat in de sterren 1 - Hartenjager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN