Hoofd van mijn dromen

Hoofd van mijn dromen - Maarten van Buuren | Nextbestfoodprocessors.com

... weer die drukkende pijn, het is geen .. ... Hypnagoge hallucinaties - Neurowiki ... . In mijn films onderzoek ik wat mensen ten diepste beweegt. De beelden bewegen veelal langs werkelijkheid en fantasie, onderbewustzijn, dromen en gedachten. In In het hoofd van mijn zusje probeer ik mijn zusje op allerlei verschillende manieren te begrijpen. Hoofd van mijn dromen € 4,00 Auteur: Buuren, Maarten van; Uitgever: Lemniscaat; Uitvoering: Gebonden; Jaar: 2010; Taal: Nederlands; Uitgeschreven bibliotheekboek. Hoofd van mijn dromen bij literatuur-k ... Hoofd van mijn dromen - YouTube ... . Hoofd van mijn dromen bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. In mijn dromen is een meeslepend verhaal over paranormale zaken, de Marokkaanse cultuur, leven in de grote stad en de dreiging van terrorisme. Waarschuwing vooraf: eerst zelf het boek lezen!! Een samenvatting of een boekverslag van een thriller is iets anders dan een recensie van een boek in een krant, waarin de afloop van een roman meestal niet wordt onthuld. Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de betekenissen van dromen. Om de betekenis gericht te zoeken, druk tegelijk op Ctrl en F (Mac: Command en F) en typ het onderwerp, het gevoel dat je had, een beschrijving van de omgeving of iets wat je opviel in je droom....

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Buuren
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
Hoofd van mijn dromen.pdf

OMSCHRIJVING

In Hoofd van mijn dromen duikt Maarten van Buuren dieper dan ooit in de omgeving van zijn jeugd. Hij deed dat eerder in zijn weergaloze boek Kikker gaat fietsen! waarmee hij vele lezers wist te raken. Ditmaal gaat het niet over de verhuiszaak van zijn vader en grootvader, de gereformeerde kerk van dominee Dercksen of zijn moeder van gewapend beton, maar over de havenwijk waar hij opgroeide: 't Hoofd.Van Buuren heeft de buurt van zijn jeugd gereconstrueerd met de neurotische, bijna krankzinnige gedrevenheid die we inmiddels van hem kennen, in een stijl die doet denken aan die van Georges Perec. Hij geeft een buitengewoon rijk en gedetailleerd beeld van 't Hoofd en de middenstanders die er actief waren in de jaren vijftig. De etalages van hun winkeltjes wekten de indruk van een rimpelloos burgerbestaan, maar in de achterhuizen speelden zich drama's af die angstvallig voor de buitenwereld verborgen werden gehouden.Van Buuren voerde gesprekken met de toenmalige middenstanders, met hun kinderen, kleinkinderen, neven en nichten, winkelmeisjes, magazijnbedienden en vrachtrijders. Hij bestudeerde hun boekhouding, cor - respondentie, dagboeken en fotoalbums. Geen schoenendoos bleef onaangeroerd. Hij comprimeerde dit materiaal tot portretten die zinderen van spanning. De levensverhalen van elektricien Jan Hillenaar, kunstschilder Henk Fortuin en de onechte dochter van kapper Borst zijn juweeltjes van microgeschiedschrijving.

Wil je het boek lezen?Hoofd van mijn dromen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Buuren. Lezen Hoofd van mijn dromen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN