Rokjesdag en andere lenteverhalen

Rokjesdag en andere lenteverhalen - Martin Bril | Nextbestfoodprocessors.com

...bben gevoerd. Get this from a library! Rokjesdag en andere lenteverhalen ... Rokjesdag en andere lenteverhalen: Amazon.co.uk: Martin ... ... . [Martin Bril] -- Columns over de lente en de zomer. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bril (Utrecht, 21 oktober 1959 - Amsterdam, 22 april 2009), Martin - Rokjesdag en andere lenteverhalen - Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren geen overleg hebben gevoerd. Vergelijken - Rokjesdag, en andere lenteverhalen (Martin Bril) (2011) ... bol.com | Rokjesdag en andere lenteverhalen, Martin Bril ... ... . Vergelijken - Rokjesdag, en andere lenteverhalen (Martin Bril) (2011) ISBN: 9789044619317 - Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren… Op zoek naar artikelen van Hugo Zwolsman? Artikelen van Hugo Zwolsman koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Op het omslag van Rokjesdag en andere lenteverhalen, een boek met columns van Bril dat postuum werd uitgegeven, staat een foto van Ed van der Elsken. De romantiek van de late jaren zestig: vrouwenbenen, vrijheid. Maar wie op deze zonnige dagen om zich heenkijkt, kan niet anders concluderen dan dat de klad erin zit. Rokjesdag en andere lenteverhalen. Martin Bril. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies Tweedehands vanaf € 7,50. Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten. Zet op verlanglijst. Martin Bril Rokjesdag en andere lenteverhalen. Gedrukt boek . Columns over de lente en de zomer. Genre Verhalenbundel, Fictie Onderwerpen Proza (romans/novellen), Literaire roman, novelle, romans en novellen ; oorspr. - Nederlands Taal Nederlands Ook beschikbaar als E-book Gesproken boek. Rokjesdag en andere lenteverhalen: Amazon.es: Martin Bril: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departa...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Bril
DIMENSIE
9,35 MB
BESTANDSNAAM
Rokjesdag en andere lenteverhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren geen overleg hebben gevoerd. Er is ook geen oproep op televisie geweest, of een speciaal radiobericht.Ze voelen aan dat het kan.Vrouwen en hun gevoel, er is veel over gezegd. Veel onzin ook, door de eeuwen heen. Maar dat ze feilloos aanvoelen wanneer ze met blote benen onder een rokje, rok, jurk of kniebroek de deur uit kunnen, is een ding dat zeker is. In vergelijking met hen zijn mannen gevoelloze wezens.In 1996 schreef Martin Bril voor het eerst over rokjesdag. Zoals hij erover schreef, kon niemand het.Rokjesdag is het eigenlijke begin van de lente, het is een optimistische dag. In dit boek zijn Martin Brils mooiste stukken over de lente opgenomen, over de ontluikende natuur, over parken en terrassen, over zingende vogels en open autos, en natuurlijk over rokjesdag zelf, de dag die door toedoen van Martin Bril zelfs Van Dale haalde.

Wil je het boek lezen?Rokjesdag en andere lenteverhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Bril. Lezen Rokjesdag en andere lenteverhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN