Het bamischandaal

Het bamischandaal - P.F. Thomese | Nextbestfoodprocessors.com

... een literair auteur is en niet in eerste instantie een ... Het bamischandaal (9789020413458, P.F. Thomése) - Romans ... ... ... Geschreven bij Het bamischandaal. Het is met boeken net als met films: de "sequel" is vaak minder dan het origineel. In dit vervolg op J. Kessels: the novel reist P.F samen met weer een Brabantse nietsnut naar China om J. Kessels, die gevallen is voor de charmes van een oosterse schone, te zoeken. Het bamischandaal is een echt tussendoortje van P.F. Thomése. Hij wisselt in zijn loopbaan serieuze lite ... Het Bamischandaal | De Volkskrant ... .F. Thomése. Hij wisselt in zijn loopbaan serieuze literatuur af met nonsens boeken. Dat houdt de lol in het schrijverschap moet je maar denken. Het Bamischandaal wordt daardoor een licht te verteren roman over een nonsens onderwerp. Het is misschien niet helemaal gepast om als schrijver in te breken in een recensie van je eigen boek (een meesterwerk trouwens), maar aangezien ik dat in Het bamischandaal toch al om de haverklap doe - ik lig zelfs pagina's lang tussen de fraaiste kadetten van Aarle-Rixtel en verre omstreken - lijkt me een klein gastoptreden in een recensie geen punt. Geschreven bij Het bamischandaal. Het bamischandaal is het tweede boek van Thomese met J. Kessels in de hoofdrol (hoewel de schrijver zichzelf eigenlijk een nog grotere rol heeft toebedeeld). Poep, snurken en zinderende seks vormen de hoofdingredienten in deze grappige roman die doorspekt is met Tilburgse uitd...

INFORMATIE

AUTEUR
P.F. Thomese
DIMENSIE
6,75 MB
BESTANDSNAAM
Het bamischandaal.pdf

OMSCHRIJVING

De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek vormen de smakelijke ingrediënten van deze romantische komedie, waarin voor de verandering ook eens flink geneukt mag worden, niet het minst door de auteur zelf. En nog wel met een of ander lelijk wijf. Waar is J. Kessels trouwens? Een schandaal is het, en tot overmaat van ramp blijkt de bami in China heel niet te smaken zoals thuis. Niets in Het bamischandaal is wat het lijkt, godsakke. ‘Wrong noodles, you asshole!’Over J. Kessels: niet iedereen beseft dat hij werkelijk bestaat. Thomése leerde hem kennen op de sportredactie van Het Nieuwsblad van het Zuiden, alwaar beide vrienden een liefde bleken te delen voor film, countrymuziek en de boeken van Charles Bukowski. J. Kessels woont en rookt nog steeds in Tilburg-Noord, ‘net onder het spoor door’. Hij is alleen en heeft een dochter van tien.Over P.F. Thomése. De enige constante in het onvoorspelbare oeuvre van P.F. Thomése – een van de meest geliefde en gewaardeerde auteurs van ons taalgebied – is zijn favoriete personage uit Tilburg. J. Kessels dook voor het eerst op in de Amerikaanse reisverhalen Deep South & Far West (1991) en bleef opduiken. Zie Greatest Hits. J. Kessels groeide langzaam uit tot een cult figuur en P.F. Thomése zag zich geroepen om J. Kessels: The Novel te schrijven. Deze roman, een krankzinnig succes, zal komend jaar worden verfilmd.

Wil je het boek lezen?Het bamischandaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.F. Thomese. Lezen Het bamischandaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN