Niet voor maar bij

Niet voor maar bij - Samuel Wells | Nextbestfoodprocessors.com

...40742) ISBN: 9789051940749 - Het Boek Niet voor maar bij - 5 exx ... Niet voor maar bij - Samuel Wells - Uitgeverij Van Wijnen ... . (9051940742) geschreven door Samuel Wells bestel je op bruna.nl! Dit is een set van 5 exemplaren van 'Niet voor maar… Moeskroen ontsnapt voor vijfde keer, maar de bond laat het er niet bij zitten. Licentie De Koninklijke Belgische Voetbalbond is het "principieel oneens" met de beslissing van het Belgisch ... Het boek Niet voor maar bij, geschreven door Samuel Wells, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Niet de ne ... 15 vragen over nierschade | Gezondheidsnet ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Niet de nerts, maar de mens is gevaarlijkste besmetter Corona bij dieren Vijf nertsen op twee grote fokkerijen bleken besmet met corona. Het gevaar voor de mens lijkt gering, maar wordt wel ... Niet voor maar bij. Samuel Wells. In dit fraaie kleine boekje laat Samuel Wells ons zien dat het er niet om gaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Samuel Wells
DIMENSIE
5,66 MB
BESTANDSNAAM
Niet voor maar bij.pdf

OMSCHRIJVING

In dit fraaie kleine boekje laat Samuel Wells ons zien dat het er niet om gaat dat we er voor de ander zijn, maar dat we bij de ander zijn – zoals Christus bij ons kwam en naar zijn belofte bij ons zijn zal tot aan de voleinding van de wereld.Aan de tekst van Wells is een bijlage toegevoegd met een mooie en behulpzame handreiking voor bidden in het openbaar.Samuel Wells is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het hartje van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan King's College London.Eerder verscheen van hem 'Wees niet bang', waarover Trouw schreef: "Je merkt aan alles dat Wells een geleerde is, die toch zijn hart heeft liggen bij het samenleven met mensen van de straat. Zijn taal is goed gedoseerd grappig, om je vervolgens weer bij de keel te grijpen. Wells luistert voorbeeldig mooi en aandachtig naar teksten uit de Bijbel. Hij laat mij als lezer de tekst opslorpen en binnenstebuiten keren."Een weggeef-, meegeef-, en doorgeefboekje als kennismaking met een bijzondere schrijver.

Wil je het boek lezen?Niet voor maar bij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Samuel Wells. Lezen Niet voor maar bij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN