Bloemen op zolder

Bloemen op zolder - Virginia Andrews | Nextbestfoodprocessors.com

... bekendste boek uit de Dollanganger-serie is Flowers in the Attic ... 55 beste afbeeldingen van boek bloemen op zolder ... ... ... Dollanganger - bloemen op zolder. Vier gelukkige kinderen verliezen hun vader bij een verkeersongeluk. Hun verwende moeder wendt zich in wanhoop tot... Ze was een creatief kind en dol op boeken. Door een ongelukkige val op haar vijftiende en een mislukte operatie was haar rug zodanig beschadigd dat ze afhankelijk werd van een rolstoel. Meteen na het verschijnen van haar eerste roman, Bloemen Op Zold ... Bloemen Fleurose - Startpagina | Facebook ... . Meteen na het verschijnen van haar eerste roman, Bloemen Op Zolder, kwamen de geruchten over een ongelukkige jeugd op gang. Maar niets is minder waar. Bloemen op zolder Wanneer haar man bij een tragisch verkeersongeluk om het leven komt, besluit Corrine Dollanganger samen met haar vier kinderen, Chris, Cathy, Carrie en Cory, in het holst van de nacht terug te keren naar haar ouderlijke woning: een riant landgoed in de heuvels van West-Virginia, genaamd Foxworth Hall. Haar eerste boek was 'bloemen op zolder', dit boek heeft maanden lang aan de top, zonder dat er reclame voor is gemaakt. Ze overleed in 1986 aan borstkanker. Ze is ooit gekozen tot 'vakvrouw van het jaar' en in 1986 is uitgeroepen tot 'bestverkopende auteur van populaire horror', hiermee versloeg ze 'Stephen King'. Titelverklaring: Het boek heet Flowers in the Attic (bloemen op zolder), omdat er 4 kinderen opgesloten zitten op een zolder, weg van de buitenwereld en weg van de natuur. Da...

INFORMATIE

AUTEUR
Virginia Andrews
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Bloemen op zolder.pdf

OMSCHRIJVING

VIRGINIA ANDREWSBLOEMEN OP ZOLDERVier gelukkige kinderen verliezen hun vader bij een verkeersongeluk. Hun verwende moeder wendt zich in wanhoop tot haar ouders, die haar hebben onterfd toen zij vijftien jaar geleden wegliep om met een halfoom te trouwen. Zo verhuizen de kinderen in het holst van de nacht naar het riante landgoed van hun grootouders. Ze worden verstopt op een donkere, muffe zolder en moeten daar blijven tot de ongelooflijk rijke grootvader is gestorven. Dat is slechts een kwestie van dagen, volgens de moeder. Maar dagen worden maanden en uiteindelijk jaren en nog steets gaat de zieke oude man niet dood. De wegkwijnende kinderen worden 'verzorgd'door de grootmoeder, die hen kwelt en vernedert. De twee oudste kinderen naderen de volwassenheid, worstelen met nieuwe verlangens en begeertes. En dan ziet de oude grootmoeder haar kans schoon. Wrekend... en moordzuchtig.

Wil je het boek lezen?Bloemen op zolder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Virginia Andrews. Lezen Bloemen op zolder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN