De ambassadeur

De ambassadeur - Jef Geeraerts | Nextbestfoodprocessors.com

...en via ons YouTube-kanaal. Zondagochtend om 10 uur start de dienst ... De Ambassadeur - netherlands.embassy.gov.au ... . Ambassadeur Een ambassadeur is een man of vrouw, die de regering van zijn-haar land vertegenwoordigt bij een ander land of bij een internationale organisatie zoals de NAVO of de Verenigde Naties. Formeel vertegenwoordigt een ambassadeur dan het staatshoofd. De ambassadeur kan zowel een betaalde medewerker van het bedrijf zelf zijn als een enthousiaste trouwe klant. Meestal wordt de laatste categorie bedoeld. Een ambassadeur die ... Ambassadeur - 11 definities - Encyclo ... . Meestal wordt de laatste categorie bedoeld. Een ambassadeur die in dienst is bij het bedrijf wordt vaak een brand evangalist genoemd. De uitzendingen van 'De Ambassade' tonen voornamelijk consulaire activiteiten, wat maar een deel van het werk van onze ambassades is. Achter de schermen is hun behandeling ook vaak complexer. De beste fragmenten. Preview. 02:47 'Dode' vrouw erg emotioneel wanneer ze administratief 'tot leven wordt gewekt' Als ambassadeur rapporteert men aan de minister-president of de staatssecretaris van BuZa, afhankelijk van de ernst van een situatie. Natuurlijk geeft men leiding aan het personeel in de ambassade, en brengt men veel tijd door in overleg met de andere ambassadeurs in het gastland, om zo van alles op de hoogte te kunnen worden gehouden. Hij vervaardigde De ambassadeurs in opdracht van de Franse ambassadeur Jean de Dinteville (1504-1555), die in dienst was van de Engelse koning Hendrik VIII, de koning bij wie Holbein zelf in dienst zou treden als hofschilder. Zie in dat verband zijn eveneens beroemde portretten van koningin Jane Seymour en koning Hendrik VIII van omstreeks 1537. Op het dubbelportret wordt De Dinteville (links ... Ambassadeur in Zuid-Soedan. Laetitia van Asch. Ambassadeur in Oman. Kees van Baar. Vertegenwoordiger in de Palestijnse Gebiedsdelen. Henk Jan Bakker. Ambassadeur in Oeganda. Joanneke Balfoort. Ambassadeur Politiek en Veiligheidscomité, PV EU Brussel. Marten van den Berg. Ambassadeur in India. Daphne Bergsma. Ambassadeur in Polen en in Belarus ... De eerste stap is dat het ontvangende land de ambassadeur op het matje roept. Bij een grotere ruzie ka...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Geeraerts
DIMENSIE
4,34 MB
BESTANDSNAAM
De ambassadeur.pdf

OMSCHRIJVING

Na een carrière die hijzelf graag briljant noemt, maar die in werkelijkheid vrij middelmatig was, heeft ex-ambassadeur Louis Kessler zich teruggetrokken in Luang Prabang, de vroegere hoofdstad van Laos.Jarenlang heeft hij via de diplomatieke post oosters kunstvoorwerpen naar België gesmokkeld. Door zijn grenzeloze hebzucht heeft hij zich bovendien gecompromitteerd met Birmese drugshandelaars. Met zijn butler, die hij behandelt als een slaaf, leidt hij een rustig vrijgezellenbestaan tussen pornovideofilms en boeken over de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft vriendschap gesloten met een Vietnamese kruidendokter, die hem onder meer inwijd in verdraaid confucianisme. Dat deze een 'mol' is van de communistische geheime dienst, kan hij uiteraard niet vermoeden. Evenmin dat zijn eigen butler zwarte magie bedrijft. Het is evident dat deze situatie alle elementen bevat voor immanente gerechtigheid.

Wil je het boek lezen?De ambassadeur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Geeraerts. Lezen De ambassadeur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN