Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mijn vakantie?

Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mijn vakantie? - Francine Oomen | Nextbestfoodprocessors.com

...ken van deze "Hoe overleef serie". Zo ontdek je hoe Rosa en Jonas elkaar hebben ontmoet ... Hoe overleef ik mijn vakantie? | Boeken ... . Wel raad ik je aan om eerst met één van de andere boeken te beginnen als je nog niet bekend bent met deze serie. Titel: Hoe overleef ik mijn vakantie? Serie: Hoe overleef ik #1 Uitgeverij: Querido, Van Reemst Jaartal: 1998 Bladzijden: 104 Illustrator: Annet Schaap Leeftijd: 10+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze ... Hoe overleef ik mijn vakantie? - Juf Jannie leren met kinderen ... . Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en al uren geen mens meer gezien' Hoe overleef ik mijn vakantie? Is een spannend leesboek, boordevol survivaltips, die op iedere vakantie van pas komen'en ervoor zorgen dat je je geen minuut verveelt! Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Francine Oomen Hoe overleef ik mijn vakantie? Alexander Kaes. Loading ... HOE OVERLEEF IK EEN WEEK ALLEEN OP VAKANTIE NAAR IBIZA? • Yara Michels • VLOG #2 - Duration: 17:07. 164 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met hoe overleef ik mijn vakantie! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mijn vakantie?.pdf

OMSCHRIJVING

Jonas en Rosa zijn met hun ouders op vakantie op het eiland Corsica. Na een paar dagen verzucht Rosa, die zich stierlijk verveelt: 'O, hoe overleef ik deze vakantie?' Jonas krijgt het geweldige idee een wandeltocht te maken, stiekem met z'n tweeën. Maar als het avond wordt merken ze dat ze zijn verdwaald, hoog in de bergen. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze hebben al uren geen mens meer gezien... Hoe overleef ik mijn vakantie? is een spannend luisterboek dat op iedere vakantie van pas komt... en het zorgt ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen! Met een boekje vol survivaltips! De survivaltips, getekend door Annet Schaap, zijn gebundeld in een handig boekje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Francine Oomen leest ook dit derde luisterboek uit de Hoe overleef ik?-serie voor.

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mijn vakantie? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mijn vakantie? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN