Arjen Robben en het magische schot in Rio

Arjen Robben en het magische schot in Rio - Diverse auteurs | Nextbestfoodprocessors.com

...weede deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben ... Arjen Robben en het magische schot in Rio | Kinderboeken ... ... . Arjen Robben en het magische schot in Rio 6. Wat vond ik van het boek? Elk hoofdstuk is een nieuw avontuur op weg naar de finale van het WK in Brazilië. Het is een leuk, grappig en spannend boek. Het boek heeft ook leuke plaatjes. 3. Uitgeverij Inhoud 7. Korte beschrijving Een schot in de roos, dat is het in elk geval, dit kinderboek 'Arjen Robben en het magische schot in Rio', wat ik voor slechts 4,95 heb gekocht. Ongelofelijk hoe kinderen al maanden van te voren de sp ... Arjen Robben en het magische schot in Rio | 9789020699074 ... ... . Ongelofelijk hoe kinderen al maanden van te voren de spannende voetbalduels in Brazilië bij elkaar wisten te bedenken. Want tot nu toe zijn er opvallende overeenkomsten tussen… Dit boek is het tweede deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben. Ruim 300 creatieve leerlingen hebben hun fantasieën gebruikt om er weer een heel bijzonder boek van te maken. De verhalen zijn tot een mooi geheel gemaakt door Fred Diks, de schrijver van de boeken over Koen Kampioen. Arjen Robben en het magische schot vergroot de WK ... Fred Diks - Arjen Robben en het magische schot in Rio. By: Bezoeker Ikvindlezenleuk. On: 8 april 2020. With: 0 Comments. Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. Bestel Arjen Robben en het magische schot in Rio Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies FC Groninge...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
Arjen Robben en het magische schot in Rio.pdf

OMSCHRIJVING

Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Over de spannende wedstrijden, de leuke uitstapjes die het Nederlands elftal maakt en natuurlijk over het magische schot in de finale...Dit boek is het tweede deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben. Ruim 300 creatieve leerlingen hebben hun fantasieën gebruikt om er weer een heel bijzonder boek van te maken. De verhalen zijn tot een mooi geheel gemaakt door Fred Diks, de schrijver van de boeken over Koen Kampioen.Met leuke gratis app met voetbalfragmenten, foto's, 3D-beelden en een gesproken bijdrage van Arjen Robben en prinses Laurentien!

Wil je het boek lezen?Arjen Robben en het magische schot in Rio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Arjen Robben en het magische schot in Rio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN