De kat die niet stierf

De kat die niet stierf - Inger Frimansson | Nextbestfoodprocessors.com

...ity for readers. Beth en haar vriend Ulf brengen veel tijd door in een zomerh ... De kat die niet stierf - bibliotheek.nl ... ... "De kat die niet stierf" is een psychologische thriller die zich laat lezen als een studie van het geweten. 'De kat die niet stierf' is met veel inlevingsvermogen en een tergende, onderhuidse spanning geschreven Uittreksel. Blz. 9: De weg was stoffig. Het stof bestond uit fijn, zeer fijn poeder van vermalen steenslag. De kat die niet stierf. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2011 Kenmerken 1 daisy-rom (10 uur, 5 mi ... bol.com | De kat die niet stierf, Inger Frimansson ... ... . Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2011 Kenmerken 1 daisy-rom (10 uur, 5 min.), geluid Aantekening Vert. van de oorspr. boekuitgave Katten som inte dog. - Stockholm : Norstedt, 2000 vert. uit het Zweeds door Tineke Jorissen-Wedzinga De kat die niet stierf. Van Inger Frimansson verscheen eveneens bij uitgeverij Anthos. Welterusten, mijn liefje. Duister spoor. Het vrouweneiland. De schaduw in het water. Mannen met een groot hart. Inger Frimansson. De kat die niet stierf. Vertaald uit het Zweeds. door Tineke Jorissen-Wedzinga. De kat fleemt hiermee. Met het orgaan van Jacobson zou de kat een band bevestigen. Een kat die sterft in je huis of meeverhuist, zou ongeluk brengen. Een kat die zich over de neus aait is een voorbode van aangenaam bezoek, volgens de spreuk: "Als de kat zich wast, komt er onverwachts een gast." Trivia Met 'de kat die niet stierf' heeft Inger Frimansson een sterk verhaal op papier weten te zetten. In tegenstelling tot andere verhalen, waarin meestal nadat er een of meerdere moorden hebben plaatsgevonden naar een dader wordt gezocht, vertelt dit verhaal juist de wereld vanuit de ogen van de dader. De kat die niet stierf: Amazon.es: Frimansson, Inger, Jorissen-Wedzinga, Tine P.G.: Libros en idiomas extranjeros De kat die niet stierf by Inger Frimansson Author · Tineke Jorissen Wedzinga Translator. ebook. Sign up to save your library. With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts. De kat die niet stierf. Auteur: Inger Frimansson: Voorlezer: Tanneke Hartzuiker: Speelduur: 9u 33m 55s: Prijs € 7,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. In deze spannende thriller komt een Zweeds echtpaar in de problemen als de vrouw van het stel, Beth, ... Met 'de kat die niet stierf' heeft Inger Frimansson een sterk verhaal op papier weten te zetten. In tegenstelling tot andere verhalen, waarin meestal nadat er een of meerdere moorden hebben plaatsgevonden n...

INFORMATIE

AUTEUR
Inger Frimansson
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
De kat die niet stierf.pdf

OMSCHRIJVING

In deze spannende thriller komt een Zweeds echtpaar in de problemen als de vrouw van het stel, Beth, een uit een inrichting ontsnapte man doodslaat terwijl hij inbreekt in hun vakantiehuisje. Samen met haar man Ulf besluit ze het lijk te begraven en alle sporen van de misdaad uit te wissen. Maar het is nog maar de vraag of ze daar mee wegkomen. En zelfs als de politie hen niet achterhaalt, hoe zit het dan met de loodzware last van hun eigen geweten?

Wil je het boek lezen?De kat die niet stierf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inger Frimansson. Lezen De kat die niet stierf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN