Dichtgedachten

Dichtgedachten - Martin Gijzemijter | Nextbestfoodprocessors.com

...houdt van het leven. Hij heeft al bijna 100 ... Dichtgedachten over geluk - gekartonneerd - Martin ... ... .000 volgers weten te verzamelen die hij dagelijks van een ... In Dichtgedachten heeft Martin Gijzemijter 100 mooie, korte, maar vooral heel pakkende gedichten verzameld. Ik houd zelf niet van gedichten die ik eerst drie keer moet lezen voor ik ze begrijp. Een tekst pakt mij, of hij pakt me niet. De gedichten van Martin zijn maar heel kort (vier regels), maar zijn enorm pakkend. Dichtgedachten Jaarkalender / 2019 van Ma ... Dichtgedachten V - Martin Gijzemijter - 9789083027791 ... ... . Dichtgedachten Jaarkalender / 2019 van Martin Gijzemijter (boek, kalender, ISBN 9789082390353). De Dichtgedachten jaarkalender 2019. 12 maanden met inspirerende dichtgedachten (waarvan een aantal nog nooit online... Dichtgedachten. De bundel Dichtgedachten bestaat uit troost, hoop en levenslessen, verpakt in gedichten van vier regels per keer. In deze bundel vindt de lezer niet alleen de pareltjes van Martin Gijzemijters Facebookpagina, maar ook tien nooit eerder gepubliceerde gedichten. Of het nu gaat om geestelijke steun, herkenbaarheid, een positieve boodschap of zelfs een relativerende dreun ... Dichtgedachten over geluk Martin Gijzemijter Algemene info: Auteur(s): Martin Gijzemijter Titel: Dichtgedachten over geluk ISBN: 9789024582709 Uitgeverij: Luitingh Sijthoff Genre: dichtbundel Pagina's: 208 Uitgave: hardcover Over de auteur(s): Martin Gijzemijter is schrijver en zelfstandig ondernemer. Hij beheert de succesvolle sites dichtgedachten.nl en vijftwaalf.nl (Sinterklaasgedichten ... 30-aug-2019 - Er is een tijd en een plek voor alles is mij ooit geleerd. Hoewel dat absoluut waarheid is, zorgt at er ook voor dat we vaak wachten op het juiste Dichtgedachten van Martin Gijzemijter is het ideale boek voor iedereen die een mooi, gevoelig cadeau zoekt. Inspirerende gedichten over leven, liefde, verlies, vriendschap en meer. Zijn gedichten zijn een troost voor wie te maken heeft met verlies en een inspiratie voor wie houdt van het leven. Hij heeft al bijna 100.000 volgers weten te verzamelen die hij dagelijks van een dosis geluk ......

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Gijzemijter
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Dichtgedachten.pdf

OMSCHRIJVING

Dichtgedachten van Martin Gijzemijter is het ideale boek voor iedereen die een mooi, gevoelig cadeau zoekt. Dichtgedachten van Martin Gijzemijter is het ideale boek voor iedereen die een mooi, gevoelig cadeau zoekt. Inspirerende gedichten over leven, liefde, verlies, vriendschap en meer. Zijn gedichten zijn een troost voor wie te maken heeft met verlies en een inspiratie voor wie houdt van het leven. Hij heeft al bijna 100.000 volgers weten te verzamelen die hij dagelijks van een dosis geluk voorziet.In deze bundel zijn 100 niet eerder gepubliceerde gedichten opgenomen.

Wil je het boek lezen?Dichtgedachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Gijzemijter. Lezen Dichtgedachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN