Help! Juf Is Verliefd

Help! Juf Is Verliefd - C. Slee | Nextbestfoodprocessors.com

...ol, verliefd, ... Ik hou mijn boekbespreking over:"Help! Juf is verliefd ... Help! Juf is verliefd - afbeelding | Boeken Website.nl ... ." Inhoud: De hoofdrolspelers zijn: Daan, Kim, Lisa, Quilfort en Frank. Ze zitten in groep 5 op de school de Grote Beer. Ze zijn beste vrienden. Ze hebben allemaal verschillende dingen gedaan. Bijvoorbeeld Daan's vader heeft de zolder verbouwd waardoor ze niet wegkonden. Help! Juf is verliefd (groep 5) ISBN: 9789049922641 | NUR: 281 | Verschenen: 01-01-1997 | Prijs: € 7.95 | Leeftijd: 7+ | Download de cover. Daan is verliefd op Kim. Volgens ... bol.com | Help! Juf Is Verliefd, Carry Slee ... ... .95 | Leeftijd: 7+ | Download de cover. Daan is verliefd op Kim. Volgens Quilfort is Kim ook op Daan, maar is dat wel zo? Daan is verliefd op Kim. Volgens Quilfort is Kim ... Help! Juf is verliefd Daan is verliefd op Kim. Volgens Quilfort is Kim ook op Daan, maar is dat wel zo? Daan is niet de enige die vlinders in zijn buik heeft. De vijfde-groepers merken dat juf Judith ook verliefd is. Op meester Karel misschien? Ze doen erg hun best erachter te komen. Help! Juf Is Verliefd [e-Boek] C. Slee. Hallo! Op zoek naar een Help! Juf Is Verliefd-boek geschreven door auteur C. Slee? Registreer u op onze website meubelbeursmechelen.be en download gratis boeken! C. Slee is een geweldige auteur. Download en lees het boek Help! Juf Is Verliefd op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt Help! Juf Is Verliefd in PDF, ePUB, MOBI. Help! Juf Is Verliefd (eBook) Help! Juf Is Verliefd is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Help! Juf Is Verliefd P...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Slee
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
Help! Juf Is Verliefd.pdf

OMSCHRIJVING

De kinderen van De Grote BeerHelp!Juf is verliefdDaan is verliefd op Kim. Volgens Quilfort is Kim ook op Daan, maar is dat wel zo? Daan is niet de enige die vlinders in zijn buik heeft. De vijfde-groepers merken dat juf Judith ook verliefd is. Op meester Karel misschien? Ze doen erg hun best erachter te komen. Ze maken een krant, het Beerbericht, en ze willen het grote nieuws op de voorpagina! Sid is jaloers dat Lisa keeper is tijdens het voetbaltoernooi en probeert dat te verpesten. En wat is er met Lisa aan de hand? Kim krijgt van Lisa een briefje dat ze geen vriendinnen meer met haar wil zijn. Daan, Frank en Quilfort laat ze ook vallen, Lisa speelt alleen nog met Kelly... Gelukkig is alles weer opgelost als groep 5 bij het afscheid een prachtig toneelstuk voor juf opvoert!

Wil je het boek lezen?Help! Juf Is Verliefd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Slee. Lezen Help! Juf Is Verliefd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN