De gebruiksaanwijzing van de man

De gebruiksaanwijzing van de man - Harm Edens | Nextbestfoodprocessors.com

...ls bij een wasmachine of een koel-vriescombinatie ... De gebruiksaanwijzing van de man (Book, 2008) [WorldCat.org] ... . 'Gefeliciteerd met uw nieuwe man. Mits u hem goed bedient en onderhoudt, kunt u er jarenlang plezier van hebben.' Mannen zijn vreemde wezens. De man is in principe uitgerust met alle vaardigheden om het leven van zijn vrouw aangenamer te maken, maar er zijn een aantal dingen die zij moet weten om deze functies ten volle te benutten. Soms zou je willen dat er een gebruiksaanwijzing werd ... De zomer met Liefde 3.0 Er was al veel geschr ... De gebruiksaanwijzing van de man - paperback - Bax, H., W ... ... ... De zomer met Liefde 3.0 Er was al veel geschreven, besproken, nagedacht en uitgewisseld over de verschillen tussen man en vrouw door de jaren heen. Nu was het echter tijd voor Liefde 3.0 … via een vriendin, ik weet niet eens meer hoe, kwam ik in contact hiermee en dat was niet voor niets. De gebruiksaanwijzing van de man (Paperback). 'Gefeliciteerd met uw nieuwe man. Mits u hem goed bedient en onderhoudt, kunt u er jarenlang plezier van... Bestel het boek: De gebruiksaanwijzing van de man voor slechts € 6.9 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk da...

INFORMATIE

AUTEUR
Harm Edens
DIMENSIE
4,59 MB
BESTANDSNAAM
De gebruiksaanwijzing van de man.pdf

OMSCHRIJVING

'Gefeliciteerd met uw nieuwe man. Mits u hem goed bedient en onderhoudt, kunt u er jarenlang plezier van hebben.'Mannen zijn vreemde wezens. Soms zou je willen dat er een gebruiksaanwijzing werd meegeleverd bij de aanschaf, zoals bij een wasmachine of een koel-vriescombinatie. Geschreven door mannen voor vrouwen, beschrijft De gebruiksaanwijzing van de man puntsgewijs alle functies van de man: de man en de was, de man en zijn auto, de man in bed, de man en zijn vrienden... Alle primaire functies worden behandeld met waar mogelijk diagrammen en handige tips. De man is in principe uitgerust met alle vaardigheden om het leven van zijn vrouw aangenamer te maken, maar er is een aantal dingen dat zij moet weten om deze functies ten volle te benutten. Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn badkamergedrag en oefeningen die het praten met de man vergemakkelijken. Ook worden veelgehoorde misverstanden over mannen uit de weg geruimd.De hoofdstukken zijn aangevuld met ervaringen van acht vrouwen, die intieme details over hun mannen blootgeven. Dit kan de lezers het geruststellende idee geven dat hun eigen man misschien zo erg nog niet is. Of juist wel. Deze gebruiksaanwijzing is geschreven door Harm Edens, Ger Apeldoorn en Wim Bax. Zij hebben al meer dan honderd jaar ervaring met het verschijnsel man. Als comedyschrijvers zijn ze altijd bezig met het doorgronden van de absurditeit in het dagelijks leven. Hun verschillende televisieseries (Het Zonnetje in Huis, In de Vlaamsche Pot, Hij & Julia, De Sylvia Millecam Show en Samen) gaan voornamelijk over menselijke problemen en herkenbare conflicten.

Wil je het boek lezen?De gebruiksaanwijzing van de man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm Edens. Lezen De gebruiksaanwijzing van de man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN