Een avontuurlijke reis door je hoofd

Een avontuurlijke reis door je hoofd - Max van der Linden | Nextbestfoodprocessors.com

...oor je hoofd PDF te downloaden op onze website bank72 ... 7 redenen waarom je een avontuurlijke reis in je leven zou ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een avontuurlijke reis door je hoofd Een avontuurlijke reis door je hoofd van Max van der Linden kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789049923488. Get this from a library! Een avontuurlijke reis door je hoofd : zo werken je hersenen. [Max van der Linden; Wilbert van der Steen] -- De moeder van Bo ligt in coma in het ziekenhuis; als hij haar regelmatig gaat opzoeken, ontmoet hij een geheimzinnige geleerde. Verhaal met veel extra informatie over de werking v ... Een avontuurlijke reis door je hoofd | Boek.be ... . Verhaal met veel extra informatie over de werking van de hersenen. Met ... In Een avontuurlijke reis door je hoofd wordt antwoord gegeven op al deze en nog veel meer vragen. Met échte testjes, weetjes en proefjes die je zelf kunt doen! Schrijf een review; Terug. Dit aanbod is van mij. Waardering voor dit aanbod. Ik heb hier wat aan gehad. 0 (0) Een avontuurlijke reis door je hoofd - Max van der Linden Boek - Titel: Een avontuurlijke reis door je hoofd - Auteur: Max van der Linden - Uitgever: Dutch media uitgevers - ISBN: 9049923488 Korte omschrijving Bo's moeder ligt al drie jaar in coma. Het lijkt alsof zijn moeder slaapt, maar Bo weet heus wel dat ze niet zomaar ineens wakker wordt. In Een avontuurlijke reis door je hoofd wordt antwoord gegeven op al deze en nog veel meer vragen. Met heel veel weetjes, en échte testjes en proefjes die je zelf kunt doen! Auteur. Max van der Linden. M. van der Linden. Illustrator. Wilbert Van der Steen. W. van der Steen. reacties In Een avontuurlijke reis door je hoofd wordt antwoord gegeven op al deze en nog veel meer vragen. Met echte testjes, weetjes en proefjes die je zelf kunt doen! Vergelijkba...

INFORMATIE

AUTEUR
Max van der Linden
DIMENSIE
10,30 MB
BESTANDSNAAM
Een avontuurlijke reis door je hoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Bo's moeder ligt al drie jaar in coma. Het lijkt alsof zijn moeder slaapt, maar Bo weet heus wel dat ze niet zomaar ineens wakker wordt. Hij begrijpt er dan ook niks van dat hij om de dag naar het ziekenhuis moet om zijn moeder te vertellen over school en zijn vriendjes, want ze zegt toch nooit iets terug.Als Bo op een dag uit verveling wat door het ziekenhuis gaat wandelen, belandt hij op een geheime afdeling. Daar ontmoet hij dr. Gnostis, die alles weet over de werking van de hersenen en bezig is met een supergeheim experiment. Bo is zó nieuwsgierig dat hij stiekem een buisje met een geheime vloeistof in zijn zak steekt. Thuis neemt hij een grote slok. Eerst gebeurt er niks. Maar dan merkt Bo dat hij door het brein van anderen kan reizen… Wat gebeurt er eigenlijk in je hersenen als je verliefd bent? Of als je iets vergeet? Wat is een geheugen eigenlijk, en kan deze ook vol raken? Kunnen mensen die in coma liggen écht horen wat je zegt? In Een avontuurlijke reis door je hoofd wordt antwoord gegeven op al deze en nog veel meer vragen. Met échte testjes, weetjes en proefjes die je zelf kunt doen!

Wil je het boek lezen?Een avontuurlijke reis door je hoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max van der Linden. Lezen Een avontuurlijke reis door je hoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN