Een groene bloem 1 - Schijnbewegingen

Een groene bloem 1 - Schijnbewegingen - Floortje Zwigtman | Nextbestfoodprocessors.com

... gesproken boek of karaokeboek. Een groene bloem 1 ... Books similar to Schijnbewegingen (Een groene bloem #1) ... . Boekverslag door een scholier; ... De titel komt uit het boek: ' na maanden van uitvluchten, schijnbewegingen, zwerftochten en schuilplekken had ik mezelf dan toch vastgezet. In het peperkoekhuisje van een Vlaamse blauwbaard die jongens zoals ik met huid en haar verslond.' Een groene bloem 1 Schijnbewegingen 2 Tegenspel 3 Spiegeljongen Floortje Zwigtman • Boek • hardback. Samenvatting . Alles wat ik wilde, was een gewel ... Floortje Zwigtman: Een groene Bloem | Hobby en Overige: Boeken ... . Samenvatting . Alles wat ik wilde, was een geweldig leven. Een fantastisch leven. Een sprookjesleven. Een volledig gezeur-, gezanik- en gedoe-loos leven. Schijnbewegingen. Uitgever Dwarsligger®, Amsterdam Verschenen 2016 ISBN 9789049804985 Kenmerken 933 pagina's, 12 cm Aantekening Oorspronkelijke uitgave: Baarn : De Fontein, 2005. - (Een groene bloem ; dl. 1) Tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. 8e dr. Uitgever De Fontein, Baarn Verschenen 2006 ISBN 9026132204 ... Schijnbewegingen (Een groene bloem): Amazon.es: Floortje Zwigtman: Libros en idiomas extranjeros In Een groene bloem neemt Floortje Zwigtman je mee naar het opwindende en rebelse Londen van de negentiende eeuw. In deze uitgave zijn haar magistrale romans Schijnbewegingen (bekroond met de Gouden Zoen en de Gouden Uil), Tegenspel en Spiegeljongen gebundeld. Met een extra, nog niet eerder gepubliceerd verhaal over Adrian en Vincent!...

INFORMATIE

AUTEUR
Floortje Zwigtman
DIMENSIE
5,36 MB
BESTANDSNAAM
Een groene bloem 1 - Schijnbewegingen.pdf

OMSCHRIJVING

Schijnbewegingen, het eerste deel van de meesterlijke Groene Bloem-trilogie van Floortje Zwigtman. Over een jonge homoseksueel die leeft in een wereld van armoede en homofoben. Schijnbewegingen, het eerste deel van de meesterlijk geschreven Groene Bloem-trilogie van Floortje Zwigtman, is nu weer als los boek verkrijgbaar. Dit verhaal, dat kan worden gerekend tot een van de beste Nederlandse YA-boeken, gaat over een jonge homoseksueel die leeft in een wereld van armoede en homofoben. Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de zestienjarige Adrian Mayfield door Londen. Maar Londen anno 1895 is een gevaarlijke plek als je geen geld op zak hebt en ook nog eens op mannen valt. Adrian komt terecht in een wereld van glamour, miljonairs en kunstenaars, maar ook van afpersers, homohaters en bittere armoede. In deze zinderende wereld vindt hij zijn Grote Liefde. Maar de prijs die hij daarvoor moet betalen is erg hoog... 'Er is geen Nederlandse auteur die zo eerlijk en nietsverhullend voor de jeugd durft te schrijven als Floortje Zwigtman. (...) Ze vertelt het hele verhaal. Dat leidt tot werkelijk indringende adolescentenliteratuur.' Trouw Floortje Zwigtman maakte meteen naam als YA-auteur met met haar Groene Bloem-trilogie, waarin ook Tegenspel en Spiegeljongen verschenen. Deze serie is bekroond met o.a. de Gouden Uil en de Gouden Zoen.

Wil je het boek lezen?Een groene bloem 1 - Schijnbewegingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floortje Zwigtman. Lezen Een groene bloem 1 - Schijnbewegingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN