De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling - B. Smulders | Nextbestfoodprocessors.com

...r zijn: mag ik in de zon als ik zwanger bent en wat is de beste zonnebrand ... Veelgestelde vragen coronavirus en zwangerschap | OLVG ... . Als je zwanger bent mag je best in de zon, als je jezelf maar goed en regelmatig insmeert met zonnebrand. Zorg er daarnaast voor dat je gezicht zo min mogelijk in de zon komt. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling. Met gouden tips van verloskundigen en gynaecologen. Of het nu je eerste kind is of je vierde, iedere zwangere of net bevallen vrouw is wel eens onzeker en zoekt bevestiging en antwoorden. De meest gestelde vragen als je zwanger bent. ... Welke soorten pijnbest ... 14 Meest gestelde vragen over zwangerschap en de bevalling! ... . De meest gestelde vragen als je zwanger bent. ... Welke soorten pijnbestrijding zijn er beschikbaar tijdens de bevalling? Wanneer je thuis bevalt, ... pethadine of lachgas. Je verloskundige over gynaecoloog kan je alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende manieren van pijnbestrijding. 9. Veel gestelde vragen over zwangerschap. Bij babytjes.nl hebben we een aantal veel gestelde vragen over d...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Smulders
DIMENSIE
7,27 MB
BESTANDSNAAM
De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling.pdf

OMSCHRIJVING

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling. Met gouden tips van verloskundigen en gynaecologen.Of het nu je eerste kind is of je vierde, iedere zwangere of net bevallen vrouw is wel eens onzeker en zoekt bevestiging en antwoorden. Beatrijs Smulders, de bekendste verloskundige van Nederland, deelde haar rijke kennis en ervaring met vele verloskundigen en gynaecologen en verzamelde talrijke antwoorden in één boek. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling bevat een fantastische verzameling antwoorden, tips en adviezen van Beatrijs Smulders zelf. Het ultieme opzoekboekIn De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling worden in drie delen (voorbereiding, zwangerschap, bevalling en kraamtijd) 312 vragen beantwoord. Het boek is geïllustreerd met de komische en herkenbare tekeningen van Laura Neuhaus. Perfect ter relativering van het nodige gepieker en de zorgen die zwanger zijn nu eenmaal met zich meebrengt. Voor de zwangere vrouw en haar partner is dit ultieme opzoekboek een verademing en daarom een supercadeau!

Wil je het boek lezen?De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Smulders. Lezen De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN