Kokkies ! Het Grote Kinderkookboek

Kokkies ! Het Grote Kinderkookboek - Joyce Huisman | Nextbestfoodprocessors.com

... recepten... #3 Kokkies! Het grote kinderkookboek Kokkies is een kinderkookboek wat echt gemaakt is voor kinderen die helemaal gek zijn van eten en later maar wat graag chefkok willen worden ... Het Kleine Loo ... . Het boek gaat dan ook net iets verder dan een kookboek voor beginners. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je slagroom mooi stijf slaat, hoe je een krokant korstje maakt en welke kaas het lekkerste smelt. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Kokkies Het grote kinderkookboek - Kokkies Het grote kinderkookboek. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelare ... bol.com | Kinderkookboek, Winkler Prins | 9789026926976 ... ... .nl tweedehands boek, Kokkies Het grote kinderkookboek - Kokkies Het grote kinderkookboek. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Zoeken. tweedehands. Het grote kinderkookboek (16) 19,99. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Vaak samen gekocht. Joyce ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joyce Huisman
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Kokkies ! Het Grote Kinderkookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een kookboek voor kinderen die willen (leren) koken. Wat staat er allemaal in? Echte recepten voor echt eten. Voor soep, omelet, roergebakken kip, koekjes, pasta, pizza, shakes, smoothies, kaasbroodjes, gebakken aardappeltjes, taart en nog veel meer.Handige kooktips voor bijvoorbeeld slagroom mooi stijf slaan, hoe je een krokant korstje maakt en welke kaas het lekkerste smelt. Het geheim van pannenkoeken bakken' Dat soort dingen.Interessante zaken die soms volwassenen niet eens weten. Zoals dat je van een half ons kaas even goed groeit als van een ons biefstuk. En dat je van aardappels niet dik wordt (behalve als je veel teveel eet en nooit sport). Koken is leuk, meteen doen! Dan merk je ook dat zelf gekookt nog lekkerder is. Een volwassene erbij hoeft niet, maar is soms handig en verstandig. En gezellig. Veel plezier!

Wil je het boek lezen?Kokkies ! Het Grote Kinderkookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joyce Huisman. Lezen Kokkies ! Het Grote Kinderkookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN