De Christinnereis

De Christinnereis - John Bunyan | Nextbestfoodprocessors.com

... op d. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden ... Christenreis en de Christinnereis van ds. P. Blok kopen? ... . € 8,00 1 mei. '20. Gouda 1 mei. '20. Jan Gouda. Dit prachtige boek is een vernieuwde uitgave van de Christinnereis met prachtige zwart-wit en kleuren illustraties van Adri Burghout. In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast. Achterkant: U hebt op dit moment één van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen in handen. De Christenreis en de Christinnereis in 1, ... De Christinnereis - 9789081862042 - Hertog ... . De Christenreis en de Christinnereis in 1, A-4 JUBILEUMUITGAVE Op welke weg lopen we? John Bunyan tekent in zijn boek De Christenreis naar de eeuwigheid en in het vervolg de Christinnereis naar de eeuwigheid een familie op reis. Christen, Christinne en hun kinderen komen na een moelijke en soms gevaarlijke reis aan in de hemel. De heer J. de Jager heeft tot in de laatste weken van zijn leven aan dit boek gewerkt. Het was zijn innerlijke wens om dit werk te mogen afronden. De Heere heeft hem daartoe de krachten gegeven. LEZEN IN DE CHRISTINNEREIS JB ISBN 978-90-763-0624-7 Als je de Christenreis van John Bunyan gelezen hebt, wil je vaak ook de Christinnereis lezen. Christinne wilde eerst niet op reis. Zij had geen zin en liet haar man alleen gaan. Maar nu begrijpt ze hoe vreselijk dat was. Wat een verdriet krijgt zij over haar zonden. Op een dag krijgt ook zij een uitnodiging. De Christinnereis (1684) van John Bunyan hoort met De Christenreis tot de belangrijkste werken die uit Bunyans pen voortkwamen. Oudere vertalingen zijn vaak moeilijk leesbaar of bieden slechts een bewerking van de tekst. Deze goed leesbare nieuwe vertaling doet weer recht aan de oorspronkelijke uitgave. De christinnereis. Om de volgende inhoud te bekijken dien je lid te zijn of een hoger abonnement te hebben. Klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden! Klik hier om je abonnement aan te passen. Footer CTA De Christinnereis (1684) van John Bunyan hoort met De Christenreis tot de belangrijkste werken die uit Bunyans pen voortkwamen. Oudere vertalingen zijn vaak moeilijk leesbaar of bieden slechts een bewerking van de tekst. Deze goed leesbare nieuwe vertaling doet weer recht aan de oorspronkelijke uitgave. De Christenreis van John Bunyan is een van de belangrijkste werken uit de wereldliteratuur. Er zijn ook talloze vertalingen en bewerkingen van in het Nederlands. Deze nieuwe vertaling wil z...

INFORMATIE

AUTEUR
John Bunyan
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
De Christinnereis.pdf

OMSCHRIJVING

John Bunyan was een man door God geleerd. Hij was een waardig leraar in de stad Bedford. Een man die nauwelijks lezen en schrijven kon, heeft een van de belangrijkste boeken van de wereld geschreven. Twaalf jaar (1660-1672) zat Bunyan in de gevangenis te Bedford omdat hij de mensen predikte wat God aan hem geleerd had. In 1675 werd Bunyan opnieuw gevangen genomen en schreef toen dit boek dat reeds velen tot heil en zegen mocht zijn. Zijn oogmerk is om eenvoudig voor te stellen een boetvaardige en Godzoekende ziel op zijn reis naar de eeuwigheid. Hoe hij zich afkeert van stad Verderf, het huis van zijn vader verlaat en op weg gaat naar het Hemelse Jeruzalem. Wat hem op zijn weg ontmoet en bejegent , hoe hij eindelijk zijn pelgrimsweg aflegt, deze wereld verlaat en behouden aan de overzijde van de dood in de zalige eeuwigheid aankomt. Opnieuw in hedendaags Nederlands overgezet zonder enige afbreuk te doen aan de inhoud van het boek. Een prachtig boek dat bijzonder geschikt is om uit te delen aan onze kinderen en door hen zelf gelezen te worden.

Wil je het boek lezen?De Christinnereis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Bunyan. Lezen De Christinnereis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN