De wraak van Vondel

De wraak van Vondel - Frank van Pamelen | Nextbestfoodprocessors.com

...ank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers ... De wraak van Vondel door Frank van Pamelen (paperback ... ... . Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een mysterieuze moord, dichtregels van Vondel nabij het lijk, een geheim genootschap en een eeuwenoud complot. Meer dan genoeg ingrediënten voor een superspannende thriller, leek mij. Zeker gezien het feit De wraak van Vondel getipt werd voor liefhebbers van IV van Arjen Lubach, dat ik verslonden heb. Helaas werd het boe ... Recensie van Joop Hazenbroek over De wraak van Vondel ... ... . Zeker gezien het feit De wraak van Vondel getipt werd voor liefhebbers van IV van Arjen Lubach, dat ik verslonden heb. Helaas werd het boek voor mij een teleurstelling. … Frank van Pamelen heeft met zijn debuut, De wraak van Vondel, getracht om geschiedkundige feiten en een fictief verhaal te bundelen tot een literaire thriller. Daags voor de kroning van Willem Alexander wordt in de Oude Kerk in Amsterdam een lijk ontdekt van een onbekende dichter, die met een bebloede vinger één letter op het grafschrift van Vondel markeert. De wraak van Vondel. De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeven...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Pamelen
DIMENSIE
12,84 MB
BESTANDSNAAM
De wraak van Vondel.pdf

OMSCHRIJVING

De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers. Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een geheim met gevolgen voor de troonswisseling. Aan journalist Maaike van Reede de taak om het mysterie op te lossen. Ze belandt in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen en heeft nog achttien uur tot de troonswisseling. De wraak van Vondel is voor de lezers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.

Wil je het boek lezen?De wraak van Vondel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Pamelen. Lezen De wraak van Vondel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN