Niet storen

Niet storen - Cindi Myers | Nextbestfoodprocessors.com

...elen. Daarmee wordt het geluid van inkomende meldingen en gesprekken uitgeschakeld en licht ook het scherm niet meer op ... Niet storen bordje - Kantoorartikelen online? | BESLIST.nl ... ... . Voorstaan gaat de niet storen-functie automatisch aan op de ingestelde momenten. Android 8.0. Tik op Instellingen. Tik op Geluid of Geluiden en trillen. Tik op Niet storen. Niet op alle toestellen ziet het menu er hetzelfde uit, dus de volgende stappen kunnen er net iets anders uitzien dan beschreven. Tik op Nu inschakelen als dit aanstaat. Sinds de introductie van de Niet Storen functie in iOS 6 heeft de optie eigen ... Niet Storen instellen en gebruiken op iPhone of iPad ... ... . Tik op Nu inschakelen als dit aanstaat. Sinds de introductie van de Niet Storen functie in iOS 6 heeft de optie eigenlijk weinig verandering ondergaan. Toch is het opvallend dat veel iPhone en iPad gebruikers deze functie niet gebruiken.. Met behulp van Niet Storen is het mogelijk om alle binnenkomende meldingen, berichten en telefoongesprekken te ontvangen zonder hiervan op de hoogte te worden gebracht. Niet Storen zorgt ervoor dat meldingen en berichten worden stilgehouden, bijvoorbeeld als je slaapt. Zo werkt het op iPhone en iPad, ook in iOS 12! Vanaf iOS 11 kun je niet storen tijdens autorijden activeren en gebruiken, je krijgt dan geen meldingen te zien waneer je rijdt. Schuifbordje Welkom - Niet Storen. Deurbordje Welkom Niet Storen. 100 mm x 28 mm. Met maa...

INFORMATIE

AUTEUR
Cindi Myers
DIMENSIE
9,50 MB
BESTANDSNAAM
Niet storen.pdf

OMSCHRIJVING

Licht, camera, actie! Op een tropisch eiland een docu maken over een scheepswrak mét schatten? En dan ook nog samenwerken met sexy Adam? Helemaal niet erg, vindt Sandra. Zeker niet als hij iedere avond op werkbespreking komt op haar jacht. Misschien ligt het aan het eiland, maar de vonken spatten eraf. En dat terwijl ze verder niets gemeen hebben! Nou ja, dan moeten ze elkaar hierna maar niet meer zien. Maar waarom is dat idee opeens zo onverdraaglijk? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

Wil je het boek lezen?Niet storen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cindi Myers. Lezen Niet storen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN