Troef-reeks - Linde pest terug

Troef-reeks - Linde pest terug - René van Harten | Nextbestfoodprocessors.com

...in de Troef-reeks Ik wil een zoen (1996) en Dansen! (2000) ... Linde pest terug van R. van Harten op Boekenbladkado.nl ... . René van Harten woont met zijn vrouw en vier kinderen in een dorp in Zuid-Holland.Dit boek is geschreven voor jongeren vanaf 11 jaar, afhankelijk van het taalniveau, AVI 5. Waarom vertelt Linde niets aan haar ouders? Linde bedenkt zelf een plan. Ze wil terugpesten. René van Harten werkt in het onderwijs. Hij schreef al een aantal boeken voor kinderen en jongeren, zoals Het luik in de vloer en Wanjala . Naast Linde pest terug verschenen in de Troef-reeks Ik w ... bol.com | Troef-reeks - Linde pest terug | 9789073460454 ... ... . Naast Linde pest terug verschenen in de Troef-reeks Ik wil een zoen (1996) en Dansen! (2000). Naast Linde pest terug verschenen in de Troef-reeks Ik wil een zoen (1996) en Dansen! (2000). René van Harten woont met zijn vrouw en vier kinderen in een dorp in Zuid-Holland.Dit boek is geschreven voor jongeren vanaf 11 jaar, afhankelijk van het taalniveau, AVI 5. Linde pest terug. Linde heeft een vervelende leraar, Gekes. Hij pest haar steeds. Lindes beste vriendin Roos, wil helpen. Waarom vertelt Linde niets... Linde pest terug. Linde wordt gepest door een leraar op haar middelbare school. Het boek verhaalt over haar problemen hiermee, het niet willen/durven vertellen aan haar ouders en de, in eerste instantie, slechte oplossingen die Linde kiest. Waarom vertelt Linde niets aan ha...

INFORMATIE

AUTEUR
René van Harten
DIMENSIE
8,12 MB
BESTANDSNAAM
Troef-reeks - Linde pest terug.pdf

OMSCHRIJVING

Tweede druk, tweede oplage 2009'Stom kind!Je moet opletten als ik iets zit te vertellen.En jij helemaal.Je snapt nooit iets.’Linde is wit van woede.Ze springt overeind.Haar stoel valt met een bons op de grond.Laat me los, rotvent,’ gilt ze opeens.'Ik haat je.Je zit me altijd te treiteren.Wat ben jij een waardeloze kerel.Wat doe je hier eigenlijk?Blijf van me af!’ Linde heeft een vervelende leraar, Gekes. Hij pest haar steeds.Lindes beste vriendin Roos, wil helpen. Waarom vertelt Linde niets aan haar ouders? Linde bedenkt zelf een plan. Ze wil terugpesten. René van Harten werkt in het onderwijs. Hij schreef al een aantal boeken voor kinderen en jongeren, zoals ‘Het luik in de vloer’ en ‘Wanjala’. Naast ‘Linde pest terug’ verschenen in de Troef-reeks ‘Ik wil een zoen’ (1996) en ‘Dansen!’ (2000). René van Harten woont met zijn vrouw en vier kinderen in een dorp in Zuid-Holland.Dit boek is geschreven voor jongeren vanaf 11 jaar, afhankelijk van het taalniveau, AVI 5.

Wil je het boek lezen?Troef-reeks - Linde pest terug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René van Harten. Lezen Troef-reeks - Linde pest terug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN