Harlequin- Historische Roman 2 - Wraak & verleiding

Harlequin- Historische Roman 2 - Wraak & verleiding - Nicola Cornick | Nextbestfoodprocessors.com

...De verleider verleid ; Liefdes muziek" door Candace Camp verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Wraak & verleiding | Boeken ... . (1) EEN ONTEMBAAR HART - Londen, 1826 Devin Aincourt is een rokkenjager en een gokker. Dat zijn de Aincourts altijd gewe... 1815. Als haar echtgenoot bij Waterloo wordt vermoord, pakt Lilias Fairchild zijn zwaard en stormt het slagveld op. Ze wil wraak. Dit levert haar de bijnaam l' Ange de Vengeance, de wraakengel, op. Er is nóg een engel aanwezig op het slagveld, namelijk de markies van Angelstone, e ... Harlequin.nl | Harlequin ... . Er is nóg een engel aanwezig op het slagveld, namelijk de markies van Angelstone, een Britse spion met de codenaam Angel.Het beeld van Lilias Fairchild, te paard met een zwaard, staat vanaf dan ... Historische roman e-bundel 1 ... Harlequin. ISBN: 9789402523669. Bindwijze: EPUB met digitaal watermerk. Aantal Pagina's: 1.020. Publicatiedatum: mrt 2016. ... (2) WRAAK & VERLEIDING - Prinses Isabella di Cassilis is wanhopig. Niet alleen veroorzaakte haar echtgenoot vele schandalen, ... (1) IN HET GEHEIM - (De Lady's van Fortune's Folly) Laura Cole, weduwe van een hertog, peinst er niet over te hertrouwen na haar vreselijke huwelijk. Toch wordt haar het hof gemaakt door een aantal trouwlustige jongemannen. Onder hen blijkt zich Dexter Anstruther te bevinden, de man met wie ze tijdens haar huwelijk een nacht vol heimelijke wilde passie beleefde. 19-05-2020 Altijd fijn om bij u te bestellen, het geeft veel leesplezier en het wordt altijd keurig verzorgd, d lees meer >> 15-05-2020 Super snel geleverd en een leuke attentie. Harlequin- Historische Roman Bundel 1 - Historische roman e-bundel 1.pdf PUBLICEER DATUM april 2016 SCHRIJVER Candace Camp ISBN 9789402523669. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Koud hart. Henrietta Cynster draagt haar bijnaam, de Matchbreaker, met trots. ... (2) WRAAK & VERLEIDING - Prinses Isabella di Cassilis is wanhopig. Romans koop je bij Bol. Recente Harlequin uitgaves staan op een aparte pagina. Bouquet Reeks Historische Roman en Bouquet Drieling. Uitgeverij: Harlequin Holland Verschenen: van 1978 tot 1982 Aantal: 100 Extra: Enkele van deze historische verhalen werden ook gebundeld en uitgegeven als Bouquet Drieling ....

INFORMATIE

AUTEUR
Nicola Cornick
DIMENSIE
6,82 MB
BESTANDSNAAM
Harlequin- Historische Roman 2 - Wraak & verleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. Een wanhopige prinses en een arrogante lord...Prinses Isabella di Cassilis is wanhopig. Niet alleen veroorzaakte haar echtgenoot vele schandalen,waardoor haar goede naam voorgoed besmeurd is, nu hij dood is blijkt ook nog eens dat hij haar met enorme schulden heeft opgezadeld. De schuldeisers kunnen elk moment voor de deur staan.Haar enige uitweg is een nieuw huwelijk met een man die niets te verliezen heeft: een schuldenaar in Fleet Prison. In de gevangenis wacht haar echter een verrassing. In een smerige cel treft ze de imponerende Marcus Stockhaven, de man die ze ooit zou trouwen - en die ze bij het altaar heeft laten staan. Tot haar opluchting stemt hij toe met haar – in naam alleen – in het huwelijk te treden.Wat Isabella niet weet, is dat Lord Stockhaven allesbehalve een schuldenaar is, en dat het niet lang zal duren voordat hij zijn bruid komt opeisen – op alle manieren!

Wil je het boek lezen?Harlequin- Historische Roman 2 - Wraak & verleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Cornick. Lezen Harlequin- Historische Roman 2 - Wraak & verleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN