De kunst van ouderliefde

De kunst van ouderliefde - Rebecca Campbell | Nextbestfoodprocessors.com

...nessee), hij is ook universitair docent kindergeneeskunde en psychiatrie aan de universiteit van Tennessee ... De Kunst Van Ouderliefde van A. Campbell 10 x tweedehands ... ... . Hij en zijn vrouw Pat hebben vier volwassen kinderen. Beschrijving 12 De kunst van ouderliefde 'Laat me eens zien,' antwoordde mevrouw Smit. 'Hij is nu veertien. Het begon met zijn cijfers. Ongeveer twee jaar geleden. De laatste maanden van groep acht viel het ons op dat de school hem begon te vervelen, later ook andere dingen. Hij kreeg er een hekel aan om naar de kerk te gaan. De kunst van ouderliefde. Over het belang van een wa ... De kunst van ouderliefde, Rebecca Campbell - Paperback ... ... . Hij kreeg er een hekel aan om naar de kerk te gaan. De kunst van ouderliefde. Over het belang van een warme relatie tussen ouder en kind. Je kind laten merken dat je het liefhebt. Er zijn nogal wat ouders die niet goed weten hoe dat moet. En toch hebben kinderen daaraan een dringend behoefte. Dr. Ross Campbell reikt ouders de helpende hand. De kunst van ouderliefde € 12,95 Auteur: Ross Campbell. ISBN: 9789060671979. Uitgever: Gideon Ross Campbell reikt ouders de helpende hand. Hij beschrijft wat voor emotionele problem De kunst van ouderliefde, Rebecca Campbell - Paperback - 9789060671979 | AKO boeken Je kind laten merken dat je het liefhebt. Er zijn nogal wat ouders die niet goed weten hoe dat moet. En toch hebben kinderen daaraan dringend behoefte. Dr. Ross Campbell reikt ouders in De kunst van ouderliefde de helpende hand. Hij beschrijft wat voor emotionele problemen zich in gezinnen kunnen voordoen. En hij laat zien hoe belangrijk een warme en hartelijke omgang tussen ouders en kinderen is. De kunst van ouderliefde. €12.95. R. Campbell 192 pagina's Uitgeverij Gideon Januari 2008 ISBN 9789060671979. Toevoegen aan winkelwagen. Categorie: Boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
Rebecca Campbell
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van ouderliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Je kind laten merken dat je het liefhebt. Er zijn nogal wat ouders die niet goed weten hoe dat moet. En toch hebben kinderen daaraan dringend behoefte. Dr. Ross Campbell reikt ouders de helpende hand. Hij beschrijft wat voor emotionele problemen zich in gezinnen kunnen voordoen. En hij laat zien hoe belangrijk een warme en hartelijke omgang tussen ouders en kinderen is. Gevoelens moeten tot uiting kunnen komen. Onmisbaar zijn oogcontact, lichamelijke aanraking en persoonlijke aandacht voor elk kind afzonderlijk. Campbell besteedt ook vrij uitvoerig aandacht aan het nut en onnut van straf.Dr. Ross Campbell is psychiater en een bekend schrijver over ouder-kindrelaties. Hij is niet alleen de stichter en voormalig directeur van het Southeastern Counseling Center in Chattanooga (Tennessee), hij is ook universitair docent kindergeneeskunde en psychiatrie aan de universiteit van Tennessee. Hij en zijn vrouw Pat hebben vier volwassen kinderen.

Wil je het boek lezen?De kunst van ouderliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rebecca Campbell. Lezen De kunst van ouderliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN