Hoera, 't is een meisje!

Hoera, 't is een meisje! - Van Roosbroeck G. | Nextbestfoodprocessors.com

... uitzinnige vreugde. Bij de geboorte van een meisje bestaat de versiering geboorte meestal uit veel roze, althans, dat is zoals het al vele jaren min of meer gebruikelijk is ... Eri's Kaartenblog!!: Hoera een meisje! ... . Waarschuwingsbord Hoera! Het is een meisje! (afm: 57 x 25cm). Waarschuwingsbord Hoera! Het is een meisje! (afm: 57 x 25cm) Eventuele andere accessoires... Het schrijven van een verjaardagskaart is meestal geen dagelijkse kost. Meestal worden er een handjevol per jaar verstuurd. Bij kinderen is het altijd lastig om een geschikte verjaardagswens of verjaardagstekst te vinden. Er kan dan op interne ... 'Hoera, het is een meisje!' | Den Haag | AD.nl ... . Meestal worden er een handjevol per jaar verstuurd. Bij kinderen is het altijd lastig om een geschikte verjaardagswens of verjaardagstekst te vinden. Er kan dan op internet gezocht worden naar een tekst kaartje verjaardag 10 jaar of iets wat daar op lijkt. Hoera, een meisje! En ik mocht haar geboortegedicht schrijven. Het allermooiste moment was natuurlijk dat Lucie gezond en blij in de armen van haar ouders kwam te liggen toen het net zomer was. Maar een ander mooi moment is dat haar geboortekaartje bij mij in de brievenbus valt. Mét confetti, vlaggetjes en het gedicht dat […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Van Roosbroeck G.
DIMENSIE
9,58 MB
BESTANDSNAAM
Hoera, 't is een meisje!.pdf

OMSCHRIJVING

Vertederend, grappig en hartverwarmend!Het fantastische wonder van een klein meisje is in dit boek onder woorden gebracht door talloze wijze uitspraken, treffende citaten en leuke uitdrukkingen. Koester het als een bijzondere herinnering aan die ene, onvergetelijke gebeurtenis in uw leven: de geboorte van uw dochter.

Wil je het boek lezen?Hoera, 't is een meisje! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Roosbroeck G.. Lezen Hoera, 't is een meisje! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN