Als een olifant door de porseleinkast

Als een olifant door de porseleinkast - Larissa Joan | Nextbestfoodprocessors.com

... we niet. Dit was mijn eerste wedstrijd, hier kun je conclusies uit trekken ... Als een olifant door de porseleinkast door Larissa Joan ... ... . Ik ben tevreden over elementen die we ... 9-nov-2015 - Als een olifant in de porselein kast - Wie zich als een olifant in de (of een) porseleinkast gedraagt, heeft geen oog voor de gevoeligheden van anderen. Anders ben je met je projectteam een olifant in de porseleinkast. Al is het een leuk gegeven dat we met enkele projecten door middel van ludieke, creatieve acties, het landelijk nieuws haalde en zo positieve aandacht naar een project konden trekken", zo vervolgt hij. "Draagvlak en begrip van de omgeving is enorm belangrijk. Een olifant in ... bol.com | Als een olifant door de porseleinkast (ebook ... ... . "Draagvlak en begrip van de omgeving is enorm belangrijk. Een olifant in de porseleinkast. ... als een olifant in een porseleinkast, het delicate spel verstoren door te dreigen met zijn eigen kernwapen. Zeker, ... "Hij gedroeg zich als een olifant in een porseleinkast", zegt een ander. Toen afgelopen zomer zijn eerste seizoen als trainer van PSV erop zat, ging Van Bommel in gesprek met de medische staf ... 10-mei-2017 - Als een olifant door de porseleinkast -- Zeer ruw en onvoorzichtig. Dutch De EU moet niet als een olifant door de porseleinkast van de diplomatie stampen, maar zich ook niet als een vlo gedragen die alleen maar wat irritant rondspringt. more_vert open_in_new Link naar bron Als een olifant door de porseleinkast. Pagina 1 van 2 [ 27 berichten ] Ga naar pagina 1, 2 Volgende Vorig onderwerp | Volgend onderwerp : Auteur Bericht; kwaaisteniet Berichttitel: Als een olifant door de porseleinkast. Geplaatst: za 21 jan 2017, 08:52 . Geregistreerd: vr 06 maart 2015, 22:38...

INFORMATIE

AUTEUR
Larissa Joan
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
Als een olifant door de porseleinkast.pdf

OMSCHRIJVING

Lis schreef een brief aan haar aartsvijand, de "pain in her ass.' Haar levensgezel reuma, met wie ze als smalle tiener voor het eerst kennis maakte. Als Lis naar rechts wil dan gaat haar reuma naar links. Wil Lis feest vieren dan vraagt haar reuma om rust. En als Lis die rust zoekt? Dan gunt de reuma dit haar niet. In dit boekje vertelt Lis over haar leven met deze tegenstribbelende partner, maar ook over haar vriend Owen, met wie ze soms samen gezellig mank loopt. "Krijg nou tieten!" denkt ze als een familielid haar vertelt dat de medicijnen van Lis vol met chemische troep zitten en dat het dus geen wonder is dat Lis zich zo slecht voelt. Haar oudere zus vraagt haar waarom ze in hemelsnaam leuke dingen doet als ze zich zo slecht voelt. Alsof ze haar leven stop moet zetten als ze door een slechte periode gaat die maanden kan duren. En hoe lastig is het om zware medicijnen te slikken als je een control freak bent? Larissa Joan (1994) schreef met "Als een olifant door de porseleinkast' een humoristisch en scherp boekje over leven als een jongere met reuma, en al het onbegrip. Een 'must have' voor de lezer die dit begrip wel wil opbrengen.

Wil je het boek lezen?Als een olifant door de porseleinkast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Larissa Joan. Lezen Als een olifant door de porseleinkast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN