Versleuteld

Versleuteld - Donald Nolet | Nextbestfoodprocessors.com

... de software van de applicatie versleutelde berichten onderscheppen en lezen ... SURFfilesender: veilig en versleuteld grote bestanden ... ... . Dit schrijft The Guardian. In 2014 kondigde Google aan dat encryptie standaard zou worden toegepast op alle e-mails die via Gmail worden verzonden. Dat betekent dat, zolang je een officiële Gmail-applicatie gebruikt of Gmail via Chrome aanspreekt, de e-mail al versleuteld is. Maar - en dit is een grote maar - e-mails zijn dus enkel versleuteld tussen twee Gmail-gebruikers. Controleren of uw reservekopieën al zijn versleuteld . Als de Finder of i ... Verbinding is versleuteld. - Google Groups ... . Controleren of uw reservekopieën al zijn versleuteld . Als de Finder of iTunes zo is geconfigureerd dat uw reservekopieën worden gecodeerd, is de optie 'Versleutel lokale reservekopieën' onder het tabblad 'Algemeen' of 'Overzicht' aangevinkt wanneer u uw apparaat verbindt met de Finder of iTunes. Een beveiligde mail versturen via Outlook met FileCap. E-mail en file-transfer pakket Versleuteld mailen via Outlook Gratis demo en proefperiode...

INFORMATIE

AUTEUR
Donald Nolet
DIMENSIE
11,28 MB
BESTANDSNAAM
Versleuteld.pdf

OMSCHRIJVING

Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 bij het radiostation in Langeveld een geheim codebericht op dat bestemd is voor het Witte Huis. Een week later barst de hel los bij Pearl Harbor.Ruim zeventig jaar later komt Joshua Lambert erachter dat zijn grootvader eigenlijk Walter Gruber heette, en dat hij als Duitse soldaat tijdens de bezetting in Nederland was gestationeerd. Na de bevrijding is hij spoorloos verdwenen. Door zijn zoektocht naar zijn familie raakt Joshua verwikkeld in een van de grootste geheimen van de Tweede Wereldoorlog. In een zenuwslopende race tegen de klok waarbij hij uiteindelijk in Argentinië belandt, blijken de schimmen uit het verleden nog steeds springlevend.

Wil je het boek lezen?Versleuteld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donald Nolet. Lezen Versleuteld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN