De spokenjagers

De spokenjagers - Cornelia Funke | Nextbestfoodprocessors.com

...ks met nummer 28. In 1967 verscheen het verhaal in de Vierkleurenreeks met albumnummer 70 ... Suske en Wiske 70 - De spokenjagers - YouTube ... . De spokenjagers (Hardcover). Wanneer Tom naar de kelder moet om sap te halen, wordt hij bij de keel gegrepen door een echt spook. Het heeft een vieze... Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar ... De Spokenjagers 9789045106120. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats m ... Suske en Wiske - De spokenjagers ... ... De Spokenjagers 9789045106120. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Suske en Wiske - De spokenjagers Herkomst: Vlaams Druk: 1e druk Jaar: 1956 Rode Vlaamse reeks Bijzonderheden van het album: - Sleet op de rug - met potlood een bedrag geschreven Mooie signatuur van W. VanderSteen op de binnenkant v/d kaft. Blok is goed te noemen. Voor de bijzonderheden, zie ook de foto's Ook in De zwarte zwaan is deze wagen te zien. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelia Funke
DIMENSIE
4,97 MB
BESTANDSNAAM
De spokenjagers.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Tom naar de kelder moet om sap te halen, wordt hij bij de keel gegrepen door een echt spook. Het heeft een vieze schimmelgroene kleur, het laat een kleverig slijmspoor achter en het jaagt Tom de stuipen op het lijf. Maar eigenlijk is het spook helemaal niet zo akelig... Het spook heet Hugo en blijkt een Matig Eng Spook te zijn, dat uit zijn huis werd verjaagd door een Vreselijk Eng Spook. Waar moet Hugo nu gaan spoken? Tom roept de hulp in van spokenexpert Hedwig Kummelsap. Dapper trekken Tom, Hugo en Hedwig eropuit om dat Vreselijk Eng Spook weer weg te krijgen uit Hugo's huis. Een gevaarlijke en ijzingwekkende onderneming!

Wil je het boek lezen?De spokenjagers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelia Funke. Lezen De spokenjagers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN