Landgoed Longbourn

Landgoed Longbourn - Jo Baker | Nextbestfoodprocessors.com

...amige plaats uit de roman Pride and Prejudice van Jane Austen ... Landgoed Longbourn [e-Book] - Jo Baker - (ISBN ... ... .. Het landgoed ligt in Hertfordshire en wordt omschreven als "gemiddeld van grootte". In het boek wordt vermeld dat Mr. Bennet, de vader van de hoofdpersoon uit het boek (Elizabeth Bennet), een inkomen heeft van ca. £ 2000 per jaar. Landgoed Longbourn. Het weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met vloeren schrobben, kleding wassen en het legen van kamerpo s van de familie Bennet. Maar in de bedompte personeelsvertrekken is er sprake van e ... Jo Baker - Landgoed Longbourn | NU - Het laatste nieuws ... ... . Maar in de bedompte personeelsvertrekken is er sprake van evenveel liefdesverdriet, ontluikende liefde en intrige als in de luxe vertrekken van de Bennets. Als er een mysterieuze nieuwe knecht wordt aangenomen, dreigt het voorspelbare leven van ... Mijn oudste dochter is dol op de boeken van Jane Austen.Ze heeft ze allemaal meerdere keren gelezen en ook alle boekverfilmingen gezien. Dus toen ik Jo Baker's boek, Landgoed Longbourn mocht bespreken, wist ik meteen wie daarvoor de aangewezen persoon was! Want Jo Baker's boek wordt direct naast de boeken van Jane Austen gezet, en zou daarmee vergelijkbaar zijn. Landgoed Longbourn. door Jo Baker. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. In 'Landgoed Longbourn' voert Jo Baker de lezer voorbij de welgestelde familie van Jane Austens klassieker 'Pride and Prejudice' naar de personeelsvertrekken waar de bedienden geluk en verdriet noodgedwongen met elkaar moeten delen. Landgoed Longbourn book. Read...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Baker
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
Landgoed Longbourn.pdf

OMSCHRIJVING

Het weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met vloeren schrobben, kleding wassen en het legen van kamerpo’s van de familie Bennet. Maar in de bedompte personeelsvertrekken is er sprake van evenveel liefdesverdriet, ontluikende liefde en intrige als in de luxe vertrekken van de Bennets. Als er een mysterieuze nieuwe knecht wordt aangenomen, dreigt het voorspelbare leven van het personeel totaal overhoopgehaald te worden.Jo Baker voert de lezer voorbij de welgestelde familie van Jane Austens klassieker Pride and Prejudice naar de personeelsvertrekken waar de bedienden geluk en verdriet noodgedwongen met elkaar moeten delen.

Wil je het boek lezen?Landgoed Longbourn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Baker. Lezen Landgoed Longbourn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN