Nachtrit

Nachtrit - Jan Costin Wagner | Nextbestfoodprocessors.com

...ersoonlijk relaas van eenmansrit door de duisternis ... Nachtrit | Alfa Romeo Club | SCARB ... . De Amsterdamse taxichauffeur Dennis leert dat de tijd van short-cuts en korte-termijnoplossingen voorbij is als hij zichzelf en zijn familie in levensgevaar brengt door met de verkeerde mensen in zee te gaan. Hoe harder hij vecht, hoe dieper hij in de problemen komt, en hoe minder opties hij over heeft. Nachtrit gaat over de jonge taxichauffeur Dennis (Frank Lammers). Wanneer hij in de hoop zijn droom te verwezenlijk ... bol.com | Nachtrit, Jan Costin Wagner | 9789059362109 | Boeken ... . Wanneer hij in de hoop zijn droom te verwezenlijken, zichzelf tot zijn nek toe in de schulden steekt, raakt hij niet alleen verstrikt in een crimineel netwerk maar verliest hij ook alles wat hem lief is. Directed by Dana Nechushtan. With Frank Lammers, Fedja van Huêt, Peggy Jane de Schepper, Mohammed Chaara. Dennis is a taxi driver trying to start out his own company. One day, he gets the opp...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Costin Wagner
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Nachtrit.pdf

OMSCHRIJVING

Een vriendelijke jongeman arriveert in een hotel in een chique Franse badplaats. Hij gaat de biografie schrijven van de grote acteur Fraikin, die al uren ongeduldig in zijn nabijgelegen villa op hem zit te wachten.Maar Mark Cramer heeft geen haast. Provocerend rustig geniet hij van de warme zon aan het strand, voordat hij 's avonds bij een bezoek aan het casino zijn laatste geld op het spel zet - en een vermogen wint. Verbazingwekkend genoeg toont hij geen emoties, geen vreugde, niets.Meteen bij de eerste ontmoeting met de acteur verandert zijn afstandelijke houding. De ijdelheid van de acteur, zijn leugens en zijn schaamteloosheid irriteren Cramer mateloos. Ineens voelt hij niet meer een eindeloze verveling, maar woede, haat, en zelfs meer dan dat. Dat brengt hem tot een onverwachte en gruwelijke daad. En verrassend genoeg begrijpt Fraikins aantrekkelijke vriendin bijzonder goed, wat er gaande is...Jan Costin Wagners verbazingwekkende boek heeft alom bewondering gewekt. De recensenten vroegen zich verbluft af waar deze auteur, die nog maar net dertig is, zijn mensenkennis vandaan haalt, zijn blik voor de 'vrijheid' van emotieloze mensen en voor hun kille, afgrondelijke geest, en zijn gave zich in te leven in de meest doortrapte karakters. De lezer raakt vanaf de eerste zin in de ban van deze lucide en intelligente roman.

Wil je het boek lezen?Nachtrit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Costin Wagner. Lezen Nachtrit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN