Nestblijvers

Nestblijvers - A. Teunissen | Nextbestfoodprocessors.com

... het eerste legsel zijn deze week uitgevlogen ... 2Doc - Nestblijvers - 1-8-2015 - TVblik ... . Nog een nestblijver is de kerkuil. Dit is een van de ouders in de nestopening. Kerkuilen zijn echte nachtdieren. Zoals op de foto zie… Semagram. Een nestvlieder… is een vogel; is een dier [Gedrag] is meteen of spoedig na de geboorte in staat het nest te verlaten en is dan al voldoende zelfredzaam + Meer kenmerken. Algemene voorbeelden. Het onderscheid dat in de biologie gemaakt wordt tussen "nestblijvers" en "nestvlieders" heeft te maken met de zorg van ouders voor hun jongen. Nestblijvers. Ze zijn boer, bouwvakker, ler ... Nestblijver - 4 definities - Encyclo ... . Nestblijvers. Ze zijn boer, bouwvakker, leraar of politicius en ze hebben één ding gemeen: ze zijn altijd bij hun ouders blijven wonen. Nestblijvers, zo zou je deze mensen kunnen noemen, met een knipoog naar de biologie.Fotografe Anke Teunissen bezocht 26 van hen in hun ouderlijk huis. Haar foto's zijn niet alleen indringende portretten van eigenzinnige individuen, ze geven ook een beeld van ......

INFORMATIE

AUTEUR
A. Teunissen
DIMENSIE
9,72 MB
BESTANDSNAAM
Nestblijvers.pdf

OMSCHRIJVING

Ze zijn boer, bouwvakker, leraar of politicius en ze hebben één ding gemeen: ze zijn altijd bij hun ouders blijven wonen. Nestblijvers, zo zou je deze mensen kunnen noemen, met een knipoog naar de biologie.Fotografe Anke Teunissen bezocht 26 van hen in hun ouderlijk huis. Haar foto's zijn niet alleen indringende portretten van eigenzinnige individuen, ze geven ook een beeld van interieurs uit vaak lang vervlogen decennia. Waarom vlogen nestblijvers niet uit? En waarom blijven mannen vaker dan vrouwen? Die vragen beantwoordt Iris Pronk, die vele thuiswonende volwassenen interviewed ,in een uitvoerig essay. Nestblijvers is het eerste Nederlandse onderzoek - in woord en beeld -van dit maatschappelijk fenomeen.

Wil je het boek lezen?Nestblijvers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Teunissen. Lezen Nestblijvers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN