Versleuteld

Versleuteld - Donald Nolet | Nextbestfoodprocessors.com

...schrift of spraak, dan wel overgebracht via een telecommunicatiekanaal, zodanig bewerken dat deze alleen begrijpelijk is als men de beschikking heeft over de toegepaste code Voorbeeld: `Het dataverkeer over di ... SURFfilesender: veilig en versleuteld grote bestanden ... ... ... "Versleuteld" is een sterke thriller van een schrijver die bij zijn debuut nota bene meteen de Gouden Stop wint. Je kunt je nauwelijks voorstellen dat het zijn eerste werk is, zo sterkt zit het plot en de structuur van de thriller in elkaar. Het verhaal leest bijzonder vlot weg is mede door de gekozen structuur van enkele verhaallijnen erg ... Hoe kan ik een website ontgrendelen? De website van mijn bankverrichtingen kan ik niet meer openen. Hoe ... Verbinding is versleuteld. - Google Groups ... . Het verhaal leest bijzonder vlot weg is mede door de gekozen structuur van enkele verhaallijnen erg ... Hoe kan ik een website ontgrendelen? De website van mijn bankverrichtingen kan ik niet meer openen. Hoe kan ik dat dus ongedaan maken. Alvast veel dank Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 jul 2017 om 04:14. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. U ziet een versleuteld met s/MIME-als er een s/MIME-certificaat op uw computer is geïnstalleerd. Voor Outlook 2019 en Outlook 2016. Kies Optiesin een e-mailbericht en selecteer machtigingen. Voltooi het opstellen van uw e-mail en kies vervolgens verzenden. Versleutelen met Microsoft 365...

INFORMATIE

AUTEUR
Donald Nolet
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Versleuteld.pdf

OMSCHRIJVING

Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 bij het radiostation in Langeveld een geheim codebericht op dat bestemd is voor het Witte Huis. Een week later barst de hel los bij Pearl Harbor.Ruim zeventig jaar later komt Joshua Lambert erachter dat zijn grootvader eigenlijk Walter Gruber heette, en dat hij als Duitse soldaat tijdens de bezetting in Nederland was gestationeerd. Na de bevrijding is hij spoorloos verdwenen. Door zijn zoektocht naar zijn familie raakt Joshua verwikkeld in een van de grootste geheimen van de Tweede Wereldoorlog. In een zenuwslopende race tegen de klok waarbij hij uiteindelijk in Argentinië belandt, blijken de schimmen uit het verleden nog steeds springlevend.

Wil je het boek lezen?Versleuteld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donald Nolet. Lezen Versleuteld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN